Styrker partnerskapet ytterligere

Generasjonsskiftet fortsetter i et av Nord-Norges største advokatfirmaer. 
NY PARTNER: Sindre Forbergskog blir en del av partnerskapet i Advokathuset Helgeland. | Foto: Advokathuset Helgeland
NY PARTNER: Sindre Forbergskog blir en del av partnerskapet i Advokathuset Helgeland. | Foto: Advokathuset Helgeland

Sindre Forbergskog trer inn som partner i Advokathuset Helgeland fra januar 2024, skriver advokatfirmaet på Facebook. Han skal jobbe ved avdelingen i Mo i Rana.

Forbergskog kommer fra stilling som dommerfullmektig i Helgeland tingrett hvor han vært stasjonert siden sommeren 2021. Før det jobbet han som utreder i Borgarting lagmannsrett. Den nye partneren har også vært advokatfullmektig i Sands i perioden 2013-2015.

– Han har også særlig kompetanse innenfor plan- og bygningsrett etter å ha jobbet flere år hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus, forteller Advokathuset Helgeland videre.

Dette er den andre partnersigneringen til Advokathuset Helgeland på kort tid. Nylig hentet advokatfirmaet Monica Nøtland. Hun kom fra stilling som politiadvokat i Nordland politidistrikt hvor hun hadde jobbet i 13 år. 

I november 2021 fortalte partner og daglig leder Ane Hiller Fladvad til AdvokatWatch at det stod et generasjonsskifte på døra i Advokathuset Helgeland. Tre partnere har forlatt advokatfirmaet siden i fjor, men nå er altså to nye bekreftet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev