Forlater BDO og etablerer nytt firma sammen

Irene Bendiksen og Heidi Odden har etablert revisjonsselskapet Liit. 
ETABLERER SAMMEN: Irene Bendiksen og Heidi Odden har etablert revisjonsselskapet Liit, som vil holde til i Gamleveien 24 i Hauge i Dalane. | Foto: Google Street View/BDO
ETABLERER SAMMEN: Irene Bendiksen og Heidi Odden har etablert revisjonsselskapet Liit, som vil holde til i Gamleveien 24 i Hauge i Dalane. | Foto: Google Street View/BDO

Irene Bendiksen og Heidi Odden har vært kollegaer hos to arbeidsgivere, før de nå gikk sammen og etablerte sitt eget firma. 

De to jobbet sammen i flere år hos Berntsen Revisjon. Da selskapet gikk inn i BDO i 2017 fulgte Bendiksen og Odden med, og ble en del av BDO sitt kontor i Egersund. Etter seks år i BDO har de nå etablert revisjonsselskapet Liit. 

Til Dalane Tidene forteller de foreløpig er de eneste eierne i firmaet, men at de på sikt ønsker å ha de ansatte med som eiere. 

På hjemmesiden til Liit står det oppført tre ansatte, utover de to eierne. Til avisen forteller de at de nå er på jakt etter to nye revisorer, og vil levere revisjons- og rådgivningstjenester i Stavanger, Egersund og Sokndal. 

Liit har i dag ikke egne kontorer i Stavanger og Egersund, men har tilgang til et lokale i Stavanger. Bendiksen og Odden opplyser at de i hovedsak vil rette seg mot lokale små og mellomstore bedrifter. 

– Ingenting kommer av seg selv og det blir hardt arbeid, men et visst kundenettverk har vi jo, sier Odden. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også