Tidligere Ryger-advokat har fått seg ny jobb

Tori Herrem, som jobbet ved Rygers Oslo-kontor som er nedlagt, blir nå en del av Austin Lyngmyr & Co sin avdeling for bolig og eiendom. 
NY JOBB: Tori Herrem har fått ny jobb som senioradvokat i Austin Lyngmyr & Co. | Foto: Austin Lyngmyr & Co/Google Street View
NY JOBB: Tori Herrem har fått ny jobb som senioradvokat i Austin Lyngmyr & Co. | Foto: Austin Lyngmyr & Co/Google Street View

Det deler firmaet selv på LinkedIn. 

Tori Herrem har bakgrunn som advokat i Crawford & Company, Help Forsikring og som juridisk rådgiver i Norges Eiendomsforbund før hun i 2016 gikk til Ryger.

Herrem holdt til ved Ryger sitt kontor i Oslo. I fjor ble Oslo-kontoret til Ryger avviklet, men advokatfirmaet fortsatte driften ved kontorene i Stavanger og Bergen.

I Ryger jobbet Herrem hovedsakelig innen kontraktsrett, fast eiendom og boligrett. Hun har også erfaring innen reklamasjonssaker etter avhendingsloven og bustadoppføringsloven, både for kjøpere, selgere, boligkjøperforsikrings-selskap, og eiendomsmeglere. 

Dette vil hun fortsette med når hun nå går til Austin Lyngmyr & Co, hvor hun blir en del av deres avdeling for bolig og eiendom. Herrem går inn i rollen som senioradvokat. 

Tidligere denne måneden ble det kjent at Ryger slipper foretaksstraff i forbindelse med at en tidligere partner i advokatfirmaet er siktet for grov økonomisk utroskap mot en tidligere klient. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også