Går inhouse etter fire år i Selmer

Raymond Flåstøyl Halvorsen har fått ny jobb som juridisk rådgiver i et globalt oljeserviceselskap.
NY JOBB: Raymond Flåstøyl Halvorsen gir seg i Selmer etter nærmere og fem år, og blir nå juridisk rådgiver i Archer. | Foto: Selmer
NY JOBB: Raymond Flåstøyl Halvorsen gir seg i Selmer etter nærmere og fem år, og blir nå juridisk rådgiver i Archer. | Foto: Selmer

Det deler han selv på LinkedIn. 

Raymond Flåstøyl Halvorsen går inhouse etter nærmere ni år i den private advokatbransjen. 

Han har bakgrunn fra Kyllingstad Kleveland, hvor han jobbet i fire år etter han fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2014. Der fikk han sin bevilling og ble advokat fire år senere. 

I 2019 startet gikk han til Selmer, hvor han senere ble senioradvokat. I Selmer jobbet han spesielt innen fagområdene arbeidsrett og pensjon, entreprise, eiendom, tvisteløsning og prosedyre, olje og gass, shipping og transport, offshore og leverandørindustri, og immaterial- og markedsføringsrett. 

Nå har han fått ny jobb som juridisk rådgiver i Archer, som er et globalt oljeserviceselskap som tilbyr boretjenester, brønnintegritet og intervensjon, plugg og forlatelse og dekommisjonering til sine oppstrøms olje- og gasskunder. Archer har hovedkontor i Sandnes. 

– Jeg ser frem til å ta del i den videre utviklingen av dette selskapet, levere bore- og brønntjenester til den globale energiindustrien, og til å jobbe sammen med resten av det dyktige Archer-teamet, skriver Halvorsen i sitt innlegg.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også