Oda H. Ekre og Karsten Kreiling blir partnere i Wiersholm

– De utmerker seg begge som svært dyktige advokater og har vært sentrale personer på sine fagområder i en årrekke i Wiersholm, sier managing partner Morten Goller om de to nye partnerne i firmaet.
BLIR PARTNERE: Wiersholm-advokatene Oda Hellenes Ekre og Karsten Kreiling blir en del av partnerskapet. | Foto: Wiersholm
BLIR PARTNERE: Wiersholm-advokatene Oda Hellenes Ekre og Karsten Kreiling blir en del av partnerskapet. | Foto: Wiersholm

Ekre og Kreiling tiltrer som partnere mandag 1. januar.

– Vi er veldig glade for kunne å ønske dem velkomne som partnere i firmaet, sier managing partner Morten Goller i en pressemelding fra Wiersholm.

Ekre og Kreiling kommer fra stillinger som managing associates.

Advokat Ekre har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo i 2013. Hun begynte som fullmektig i Wiersholm i 2014, etter å ha jobbet ett år i Wikborg Rein, og jobber hovedsakelig med offentlige anskaffelser, kontraktsrett og tvisteløsning, samt compliance og granskning.

– Jeg er skikkelig stolt og glad for at jeg har blitt tatt opp som partner i Wiersholm, et advokatfirma som representerer en unik kombinasjon av svært høy faglig dyktighet og et arbeidsmiljø som er preget av samhold og trivsel. Denne kombinasjonen verdsetter jeg veldig høyt, og jeg ser frem til å bidra både faglig og sosialt i den nye rollen. Jeg gleder meg også veldig til å få være med på å videreutvikle et av Norges beste anskaffelsesmiljøer sammen med mine dyktige kollegaer i årene som kommer, sier Ekre.

Kreiling har studert jus og økonomi ved Humboldt-Universität zu Berlin. Han har bevilling som tysk advokat fra 2015, og begynte da sin karriere i firmaet Gleiss Lutz. Kreiling, som er spesialisert innen M&A-transaksjoner og selskapsrett og jevnlig bistår i forbindelse med oppkjøp og fusjoner med grensekryssende og internasjonale aspekter, kom til Wiersholm i 2017.

– Jeg gleder meg veldig, er stolt og veldig takknemlig for tilliten fra Wiersholm. At jeg får denne sjansen med min bakgrunn, viser etter min mening mye om hva Wiersholm er og hvilke verdier Wiersholm står for: Viljen til å tenke annerledes, at alle får en sjanse, og at man ønsker at alle skal lykkes – uavhengig av hvor man kommer fra, uttaler Kreiling.

– Wiersholms corporate-avdeling har store ambisjoner om videre vekst, og jeg gleder meg veldig til å bidra til det, med mitt fokus på transaksjoner med grensekryssende, internasjonale aspekter, fortsetter Kreiling.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også