Fire nye partnere i CMS Kluge

Kjetil Synsvoll Sangolt, Thea Fürst Tyvold, Håkon Skorstad og Peter Hallsteinsen blir partnere i advokatfirmaet med virkning fra nyttår.
RYKKER OPP: Kjetil Synsvoll Sangolt (øverst til venstre), Thea Fürst Tyvold, Håkon Skorstad og Peter Hallsteinsen. | Foto: CMS Kluge
RYKKER OPP: Kjetil Synsvoll Sangolt (øverst til venstre), Thea Fürst Tyvold, Håkon Skorstad og Peter Hallsteinsen. | Foto: CMS Kluge

Det opplyser CMS Kluge i en pressemelding tirsdag.

De fire advokatene har lang fartstid i firmaet og vil styrke partnerskapet innenfor fagområdene eiendom, entreprise, corporate og prosedyre.

– Det er ekstra hyggelig å ta opp advokater fra egne rekker som har bidratt til vår utvikling og vekst. De vil tilføre kunnskap, nettverk og kapasitet til partnerskapet og styrke vår satsing på viktige fagområder, sier Bjørnar Alterskjær, som er managing partner i CMS Kluge, i pressemeldingen.

Over ti års erfaring fra firmaet

Kvartetten har alle vært en del av CMS Kluge i over ti år.

Sangolt tilhører entrepriseteamet i Bergen, hvor han hovedsakelig arbeider med entrepriserett, offentlige anskaffelser og tvisteløsning. Han startet sin karriere i firmaet som fullmektig i 2012, og har gått gradene opp til partner.

Tyvold er en del av teamet for kommersiell fast eiendom. 

Hun jobber i Oslo og har kompetanse innen eiendomsutviklingsprosjekter og næringseiendom, og jobber særlig med avtaleverk og forhandlinger knyttet til samarbeidsprosjekter, transaksjoner og næringsleie.

Advokat Tyvold kom også til advokatfirmaet som advokatfullmektig i 2012, og har også vært dommerfullmektig i Nordhordland/Bergen tingrett.

Dommerbakgrunn

Skorstad er den av de fire med lengst fartstid i CMS Kluge.

Han begynte i advokatfirmaet i 2011, og er en del av entrepriseteamet i Oslo. Skorstad har spesialkompetanse innen entrepriserett, og har omfattende erfaring med blant annet kontraktsforhandlinger, rådgivning og prosedyre.

Hallsteinsen kom til firmaet i 2012 og har bakgrunn som dommerfullmektig og konstituert sorenskriver ved Sandefjord tingrett. I dag er han en del av CMS Kluge sitt corporateteam i Oslo, hvor han arbeider særlig med prosedyre og tvisteløsning innen tvister om styreansvar, garantier, lån, investeringer, krav om erstatning og tvister mellom aksjonærer.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også