Disse seks blir assosierte partnere i Simonsen Vogt Wiig i 2024

Nicholas Foss Barbantonis, Tone Tafjord Seth, Øyvind Akerholt, Mikael Rossvoll Jørgensen, Kristoffer Johansen og Kristian Saga rykker opp.
NYE STILLINGER: Nicholas Foss Barbantonis (øverst til venstre), Tone Tafjord Seth, Øyvind Akerholt, Mikael Rossvoll Jørgensen, Kristoffer Johansen og Kristian Saga rykker opp. | Foto: Simonsen Vogt Wiig
NYE STILLINGER: Nicholas Foss Barbantonis (øverst til venstre), Tone Tafjord Seth, Øyvind Akerholt, Mikael Rossvoll Jørgensen, Kristoffer Johansen og Kristian Saga rykker opp. | Foto: Simonsen Vogt Wiig

Det skriver Simonsen Vogt Wiig på sine hjemmesider.

Barbantonis er tilknyttet tvisteløsningsteamet i Oslo og spesialisert innen tvisteløsning knyttet til immaterialrett og teknologi. Han har jobbet i firmaet siden 2016, med unntak for da han utleid til Telia fra 2020 til 2021, hvor han jobbet som internadvokat. Barbantonis er utdannet ved Universitetet i Oslo.

Seth har tilbrakt hele sin advokatkarriere i Simonsen Vogt Wiig etter at den startet i 2013. Hun er en del av OCEAN-teamet i hovedstaden, har erfaring innen shipping- og finansieringstransaksjoner, og bistår klienter i et bredt spekter av transaksjoner og finansieringer, herunder prosjektfinansieringer, sale/leaseback, syndikerte og bilaterale lån, kjøp/salg og befraktning.

Akerholt er tilknyttet avdelingen for teknologi og media i Oslo. Han jobber hovedsakelig med immaterialrett, forhandlinger og kontraktsrett, med særlig fokus på IT-, media- og teknologikontrakter. Akerholt fullførte studiene i 2015 og har vært ansatt i Simonsen Vogt Wiig siden da.

I permisjon frem til februar

Jørgensen og Johansen holder til ved firmaets kontor i Tromsø.

Jørgensen har erfaring fra Fiskeridirektoratet og kompetanse innen fiskeri- og havbruksfeltet, samt kontrakts- og erstatningsrett, ifølge firmaet.

Johansen returnerer til Simonsen Vogt Wiig i februar, etter en periode i permisjon for å jobbe som dommerfullmektig ved Nord-Troms og Senja tingrett. Han skal da fortsette sitt arbeid med rådgivning og tvister på tvers av fagområder, herunder offentlige anskaffelser, eiendom og entreprise.

Entreprise og eiendom i Kristiansand

Advokat Saga arbeider særlig med entreprise, eiendom og generell kontraktsrett, og holder til ved advokatfirmaets kontor i Kristiansand.

Han bistår både entreprenører og byggherrer med utforming av kontrakter, tilbudsinnbydelser, tilbud og tvistehåndtering, og bistår eiendomsutviklere med en rekke eiendomsrelaterte problemstillinger gjennom hele prosessen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også