Nicolaisen ruster opp i privat- og bedriftsmarkedet

To nye fjes kommer inn hos advokatfirmaet Nicolaisen, som begge er hentet fra advokatfirmaet Økland. Målet er å ta nye steg i privat- og bedriftsmarkedet.
NYE FJES: Stine Thorsen og Tom Carsten Troberg er nye ansettelser hos advokatfirmaet Nicolaisen. | Foto: Advokatfirmaet Nicolaisen
NYE FJES: Stine Thorsen og Tom Carsten Troberg er nye ansettelser hos advokatfirmaet Nicolaisen. | Foto: Advokatfirmaet Nicolaisen

– Vi er svært fornøyd med å ha fått partner og advokat Tom Carsten Troberg og senioradvokat Stine Thorsen på plass hos oss, skriver advokatfirmaet på deres hjemmesider.

Duoen startet hos Nicolaisen like før årsskiftet. 

– Med disse signeringene, og planer om ytterligere rekrutteringer, ser vi frem til fortsatt ytterligere posisjonering og vekst i 2024 og årene fremover, fortsetter firmaet.

Det uttalte målet med signeringene er å ta større steg inn mot privat- og bedriftsmarkedet på Romerike og i flere andre regioner.

Den nye partneren Tom Carsten Troberg har lang fartstid i bransjen. Tidligere har han vært flere år i DnB og en rekke andre advokatfirmaer, i tillegg er han godkjent voldgiftsdommer. 

AdvokatWatch omtalte hans overgang til Nicolaisen i sommer

Ifølge hans egen presentasjon er Troberg en ivrig fluefisker som brenner for både maltwhisky og fotball. Så gjenstår det å se hvor mye tid han får til å dyrke de interessene i ny jobb, med flere styreoppdrag på siden av arbeidet.

Thorsen som er fra Sørlandet, holder nå til i Lillestrøm og jobber hovedsakelig med fast eiendom og kontraktsrett. Hun har jobbet flere år i advokatfirmaet Økland.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også