Arntzen de Besche henter fire partnere

Firmaet har signert tre advokater fra Grette og én fra Wikborg Rein.
NYE PARTNERE: Thomas Borch-Nielsen (t.v.), Snorre Nordmo, Øyvind Greaker Bjørndal og Stig Walle. | Foto: Aleksander Losnegård, AdvokatWatch / Arntzen de Besche
NYE PARTNERE: Thomas Borch-Nielsen (t.v.), Snorre Nordmo, Øyvind Greaker Bjørndal og Stig Walle. | Foto: Aleksander Losnegård, AdvokatWatch / Arntzen de Besche

Thomas Borch-Nielsen, Øyvind Greaker Bjørndal og Stig Walle kommer til Arntzen de Besche fra Grette, mens Snorre Nordmo hentes fra Wikborg Rein. Det skriver firmaet på sine hjemmesider torsdag ettermiddag.

AdvokatWatch omtalte Nordmos overgang torsdag formiddag.

Styrker transaksjons- og teknologiavdelingen

Nordmo, Borch-Nielsen og Bjørndal går inn i transaksjons- og teknologiavdelingen. Den ledes i dag av André Michaelsen.

Nordmo har tidligere jobbet med kapitalforvaltning, finansregulatoriske problemstillinger og private equity i Wikborg Rein. Han ble ansatt der som specialist counsel 1. januar 2021, en rolle han hadde i ett år før han ble tatt opp i firmaets partnerskap som 31-åring. Han har bakgrunn fra Bahr og som juridisk direktør og Chief Compliance Officer i Sector Asset Management.

– Snorre sin bakgrunn og spisskompetanse innen kapitalforvaltning, kompletterer den kompetansen vi allerede har i firmaet på en god måte. Nå vil tjenestene våre bli enda mer komplett innenfor de ulike syklusene i transaksjonsmarkedet, uttaler Michaelsen i pressemeldingen.

Borch-Nielsen og Bjørndal kommer begge fra Grettes partnerskap.

Borch-Nielsen har særlig arbeidet med oppkjøp og salg av selskaper, fusjoner, fisjoner og selskapsrett. Han har også ledet avdelingen for energi og industri. Bjørndal har primært jobbet med M&A og kapitalmarkeder, og har i likhet med Borch-Nielsen vært tilknyttet Grettes gruppe for dette og avdelingen for energi og industri. Ifølge pressemeldingen har begge primært bistått klienter innenfor fornybar energi, samt olje og gass.

– Thomas og Øyvind passer godt inn i den overordnete strategien vår om et enda større fotavtrykk innen transaksjonsbistand og kapitalmarkeder. Thomas og Øyvind vil bidra til å styrke vårt transaksjons- og kapitalmarkedsteam. Dette gleder vi oss til, sier Michaelsen.

Går inn i avdelingen for industri, energi og handel

Stig Walle kommer i likhet med Borch-Nielsen og Bjørndal fra Grette. Der jobbet han primært med oljeservice, offshore, fornybar energi, havbruk og industriprosjekter. Før Walle kom til Grette, var han advokat i Equinor.

Han går inn i Arntzen de Besche sin avdeling for industri, energi og handel, og skal styrke firmaets kompetanse innen fornybar energi og havindustri.

– Norsk industri er på vei inn i en spennende tid med behov for store investeringer i ny infrastruktur og industri. Samtidig skal vi håndtere et grønt skifte og en ny geopolitisk situasjon. Stig Walle vil med sin solide prosjekterfaring fra Equinor og advokatbransjen styrke vår kompetanse innen industri og energi, og da særlig havindustri. Vi ser frem til å få Stig om bord, og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen med våre klienter, sier Svein Terje Tveit, som leder avdelingen for industri, energi og handel.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også