Paal-Christian Hansen blir kommersiell direktør i Reitan-satsing: – Kunne rett og slett ikke takke nei til denne muligheten

Føyen-partneren forlater dermed advokatfirmaet han har jobbet i siden 1997.
NY JOBB: Paal-Christian Hansen (t.h.) setter strek for 27 år i Føyen når han blir kommersiell direktør i Rebus Handelseiendom. Her står han sammen med administrerende direktør Thomas Dahle. | Foto: Rebus Handelseiendom
NY JOBB: Paal-Christian Hansen (t.h.) setter strek for 27 år i Føyen når han blir kommersiell direktør i Rebus Handelseiendom. Her står han sammen med administrerende direktør Thomas Dahle. | Foto: Rebus Handelseiendom

Paal-Christian Hansen blir kommersiell direktør i Rebus Handelseiendom, som er en ny storsatsing fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom, ifølge en pressemelding.

Hansen har bred erfaring med nærings- og boligeiendom, herunder eiendomsprosjekter, eiendomstransaksjoner og kjøp/salg av selskaper relatert til eiendom, nærings- og boligleieforhold, eiendomsutvikling, offentlig forvaltning og øvrige spørsmål relatert til fast eiendom.

Han har jobbet i Føyen siden 1997 og vært partner siden 2015.

– Det er selvfølgelig vemodig å takke av etter 27 år med fantastiske kolleger i Føyen, men denne muligheten til å være med på å bygge opp den nye handelseiendoms-satsingen til Rebus, kunne jeg rett og slett ikke takke nei til. Her kan jeg bruke all den kompetansen og det kontaktnettet jeg har bygget opp gjennom årene som eiendomsadvokat til å bygge en solid virksomhet som skaper resultater for eierne, sier Hansen, og fortsetter:

– Jeg gleder meg stort til å komme på plass og begynne arbeidet 1. mars.

Rebus Handelseiendom ble etablert i 2014. 

Nå samles utvikling, investering og forvaltning under én paraply. Selskapet slår sammen Reitan Eiendoms investeringer i handelseiendom med Rema Etablering, som frem til årsskiftet var under Rema 1000 Norge. 

– Selskapet skal utvikle, eie og forvalte førsteklasses handelseiendommer og nærsentre, bygget rundt dagligvarebutikker av høy omsetningsklasse. I videreføringen av dette, og som en god samarbeidspartner, vil Rebus også være sentral innen boligutvikling i de befolkningsrike delene av landet, uttaler Thomas Dahle i Rebus Handelseiendom, i pressemeldingen.

Administrerende direktør Dahle gleder seg til å få Hansen med på laget. 

– Paal-Christian har samarbeidet med våre selskaper og sånn sett vært på et 15 års langt jobbintervju hos oss i Reitan, så vi vet at han kommer til å gjøre en veldig solid jobb. I tillegg er han en utrolig hyggelig person med en unik kombinasjon av bransjeledende kompetanse og ydmykhet, sier Dahle.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også