Selmer-MP om ny partner: – Det sier mye om hans kapasitet og anerkjennelse i markedet

Skattespesialist Anders Nordli bytter beite.
SELMER-SIGNERING: Anders Nordli. | Foto: Selmer
SELMER-SIGNERING: Anders Nordli. | Foto: Selmer

Anders Nordli er ny partner i Selmer, skriver advokatfirmaet på sine nettsider.

Nordli kommer fra Grette hvor han var partner i litt over tre og ett halvt år. Han har tidligere også vært advokat i en rekke år i Thommessen.

Han har lang erfaring som forretningsadvokat tilknyttet selskapsrett og finans, hvor han er spesialisert innen skatt og avgift. Han har over 13 års erfaring med juridisk rådgivning til både offentlige og private virksomheter, og har i tillegg til sin kjernekompetanse innen sentral bedriftsskatt betydelig erfaring med transaksjoner, olje/gass og fast eiendom, forteller Selmer.

– Selmer har gjort mye riktig de siste årene med rekruttering av et ungt og fremadstormende partnerskap, sier han. Når jeg nå skulle velge veien videre, ble det avgjørende for meg. Det er et løft og generasjonsskifte jeg ønsker å være en del av, uttaler Nordli.

Nordli har tidligere skrevet en skatterevisjon om pendlerboliger for stortingsrepresentanter. Han var også involvert da Exxon solgte alle sine norske lisenser til Vår Energi for cirka 41 milliarder kroner i 2019, som er en av de største petroleumstransaksjonene som har vært i landet.

– Han har en lang liste med meritter og prinsipielle saker som er imponerende gitt hans unge alder. Det sier mye om hans kapasitet og anerkjennelse i markedet. Skatt er en helt sentral del av de fleste leveranser i Selmer, og med hans bredde vil han bli involvert i mange tverrfaglige oppdrag, sier Selmer-MP Hans Jørgen Bender.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også