Selmer inngår samarbeid med svensk nettverk for kvinnelige entreprenører og investorer

Når nettverket Feminvest nå skal etablere seg i Norge, blir det med Selmer som eksklusiv juridisk samarbeidspartner. 
INITIATIVTAKER: Gabrielle Risøe ble partner i Selmer på sensommeren i fjor. Nå står hun bak det nye samarbeidet mellom Selmer og Feminvest. | Foto: Selmer
INITIATIVTAKER: Gabrielle Risøe ble partner i Selmer på sensommeren i fjor. Nå står hun bak det nye samarbeidet mellom Selmer og Feminvest. | Foto: Selmer

«Ifølge partner i Selmer og initiativtaker Gabrielle Risøe, ønsker Selmer med samarbeidet å bidra til å skape flere relevante nettverk for kvinner i finans», skriver Selmer i en pressemelding. 

– For å øke eierskap, spiller juss en rolle. Nå gleder vi oss til å bidra med vår kompetanse inn i nettverket, for å utjevne fordelingen av kapital og eierskap, skriver Risøe på LinkedIn. 

Feminvest skal nå etablere seg i Norge. Nettverket har som formål å øke kvinnelig eierskap, og på den måten kunne oppnå en likere fordeling av formue og kapital mellom kvinner og menn. Det nye samarbeidet skal innebære at Selmer vil delta på Feminvest sine nettverkstreff og utdanne deltakerne om juridiske emner som er sentrale i et gründerperspektiv.

– I Selmer har vi alltid vært åpne for nye bransjer og idéer. Siden oppstarten har vi bidratt til fremveksten av nye norske selskaper, hvor flere av dem har vokst til børsnotering og internasjonal ekspansjon. Det er viktig for oss å være tilgjengelig for gründere, og med Feminvest tar vi et viktig sted videre på feltet, sier managing partner i Selmer, Hans Jørgen Bender, i meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også