Signerer sponsoravtale med Norges Bokseforbund

Advokat Anders Folkman skal gi 75.000 kroner til Norges Bokseforbund i året. Pengene skal gå til å gi reisestøtte til dommere. 
SPONSORAVTALE: Advokatfirmaet Folkman, som drives av Anders Folkman, har signert avtale med Norges Bokseforbund. Forbundet holder til på Ullevål i Oslo. | Foto: Folkman/Google Street View
SPONSORAVTALE: Advokatfirmaet Folkman, som drives av Anders Folkman, har signert avtale med Norges Bokseforbund. Forbundet holder til på Ullevål i Oslo. | Foto: Folkman/Google Street View

Anders Folkman driver advokatfirmaet Folkman i Grimstad. I tillegg til han selv er advokatfullmektige Varg Lukas Folkman også ansatt i firmaet. 

På firmaets hjemmesider beskriver advokaten seg som en advokat litt utenom det vanlige. 

«Han er lidenskapelig opptatt av flere ting, men boksing og utvikling er to av dem. Du kan like godt møte på Advokat Folkman på en ATV på Finnmarksvidda, snøscooter på Svalbard eller som sparrings-partner i bokseringen, samme dag som han fører en sak i retten», skriver Folkman på sine hjemmesider. 

Nå har interessen for boksing resultert i en samarbeidsavtale med Norges Bokseforbund. Det opplyser forbundet om på sine egne hjemmesider

Advokatfirmaet skal gi 75.000 kroner i året til bokseforbundet. Pengene skal ifølge foreningen gå til at dommere skal få reisestøtte til arrangementer. 

Firmaet fra Grimstad dekker flere fagområder, men har hovedfokus på entrepriserett, avtalerett, kjøpsrett og forhandlinger.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også