Fortsetter utvidelse av partnerskapet: – Vi ser at det fungerer i praksis å drive et fulldigitalt advokatfirma

Advokatfirmaet har nå totalt sju partnere.
NYE PARTNERE: Christian Jerejian Friestad (t.v.) og Tommy Album Rørvik. | Foto: Law.no Advokatfirma
NYE PARTNERE: Christian Jerejian Friestad (t.v.) og Tommy Album Rørvik. | Foto: Law.no Advokatfirma

Sommeren 2022 startet mangeårig PwC-partner Dag Saltnes sin egen advokatvirksomhet, Law.no Advokatfirma. Seks måneder etterpå var den første partnerrekrutteringen i boks da Thomas Støer kom fra Ryger. Støer jobbet også en periode i Advokatfirmaet PwC.

I januar i år var tre nye partnere på plass hos Law.no Advokatfirma, som ikke har egne fysiske kontorer, og nå er ytterligere to nye partnere signert. 

– Vi fortsetter veksten og er veldig glad for å si at vi tar opp to nye partnere fra 1. april. Vi er nå syv partnere og på plass i Drammen og Stavanger, i tillegg til Oslo og Bergen. Dette er en betydelig forsterkning kompetansemessig og geografisk. Vi ser at det fungerer i praksis å drive et fulldigitalt advokatfirma, og vi stopper ikke ekspansjonen med dette, skriver Law.no Advokatfirma på LinkedIn.

De to nye partnerne er Christian Jerejian Friestad og Tommy Album Rørvik.

Friestad skal primært dekke Stavanger-regionen. Han kombinerer ti år som forretningsadvokat hos PwC og Arntzen de Besche med rådgivnings- leder- og styreerfaring, opplyser Law.no Advokatfirma.

Rørvik, med adresse i Drammen, kommer fra stilling som juridisk direktør i inkassoselskapet Axactor. Han har også vært juridisk direktør i Pronova BioPharma, samt hos den tyske kjemikaliegiganten BASF. I en periode jobbet han som advokatfullmektig/advokat i Grette. Ifølge Rørvik skal han fortsette å bistå Axactor i sin nye rolle.

Law.no Advokatfirma drives utelukkende av partnerne, og det er ingen planer om å ansette fullmektiger eller advokater, skriver de på sine nettsider.

– Konseptet passer for erfarne advokater i tidlig fase av karrieren, og de som er i den andre enden av karrieren, hvor noen har stor arbeidskapasitet og andre ønsker å ha mindre å gjøre. Dette ordner vi ved å utveksle oppgaver og oppdrag. Dette passer også godt for advokater som vil drive virksomhet ved siden av annet arbeid, uttalte Dag Saltnes til AdvokatWatch i januar.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev