Han er den eneste i Wikborg Rein som kan smykke seg med denne stillingstittelen

Wikborg Rein har sikret seg erfaren ressurs fra Finansdepartementet.
NY JOBB: Jens Christian Werring-Westly har fått seg ny jobb i Wikborg Rein. | Foto: Wikborg Rein
NY JOBB: Jens Christian Werring-Westly har fått seg ny jobb i Wikborg Rein. | Foto: Wikborg Rein

Jens Christian Werring-Westly har gått fra Finansdepartementet til Wikborg Rein. Det bekrefter han selv på LinkedIn.

– Etter 15 fantastiske år i Finansdepartementet er det tid for et nytt kapittel for meg. Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle det allerede sterke finansregulatoriske teamet til Ole Andenæs i Wikborg Rein, skriver han.

Hos Finansdepartementet hadde Werring-Westly ulike roller. Fra 2020 og frem til overgangen til Wikborg Rein var han avdelingsdirektør, som leder av juridisk seksjon for bank og forsikring.

– Der ledet han arbeidet med å utarbeider regelverk og avgjøre enkeltsaker som gjelder banker, forsikringsselskap, forsikringsformidlere, låneformidlere, finansieringsforetak, e-pengeforetak og betalingsforetak, og han jobbet tett med politisk ledelse, skriver Wikborg Rein på sine nettsider.

– Han hadde i tillegg ansvar for EØS-prosesser på finansmarkedsområdet og har ledet EFTAs arbeidsgruppe for finansielle tjenester. Han har deltatt i en rekke internasjonale handelsavtaleprosesser, og har blant annet ledet forhandlingene om finansielle tjenester i Brexit-avtalen og i forhandlingene mellom Norge og Kina, forteller advokatfirmaet videre.

I Wikborg Rein blir han advokatfullmektig. I tillegg har han fått tittelen som spesialrådgiver, som den eneste i advokatfirmaet.

– Veldig gledelig å få Jens Christian Werring-Westly med på laget. En utrolig bra ressurs for alle våre klienter innenfor bank og forsikring, og/eller med EØS-rettslige problemstillinger, skriver Ole Andenæs på LinkedIn om nysigneringen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også