Simonsen Vogt Wiig styrker partnerskapet med senioradvokat fra Bahr

Tirsdag tiltrådte Øystein Nore Nyhus som ny partner i Simonsen Vogt Wiig.
NY PARTNER: Øystein Nore Nyhus. | Foto: Simonsen Vogt Wiig
NY PARTNER: Øystein Nore Nyhus. | Foto: Simonsen Vogt Wiig

Det opplyser advokatfirmaet i en kunngjøring på sine nettsider. Nyhus kommer fra stilling som senioradvokat i Bahr hvor han har vært siden 2019. Før det jobbet han hos Kommuneadvokaten i Oslo.

Han er en erfaren eiendoms- og tvisteadvokat. Han har bistått med rådgivning og tvisteløsning i en rekke komplekse eiendomsutviklingsprosjekter, både knyttet til nærings- og boligutvikling. Nyhus har i tillegg særlig erfaring med bistand til aktører innenfor mineralutvinning og bergverk, forteller Simonsen Vogt Wiig.

– Prosedyre og tvisteløsning er et satsningsområde for Simonsen Vogt Wiig, og med Nyhus på laget styrker vi også vår erfaring og kompetanse innenfor mineraler og eiendom. Han komplementerer vårt team på en god måte, og vi er veldig glade for å ønske ham velkommen til oss, sier managing partner Mona Søyland.

Hovedpersonen selv har også kommentert overgangen på sin LinkedIn-profil:

– I dag (onsdag journ.anm.) har jeg hatt min første dag som partner i Simonsen Vogt Wiig. Det må være lov å være litt stolt. Jeg gleder meg til å kunne bidra med min kompetanse innen eiendomsutvikling, tvisteløsning og mineralutvinning.

Simonsen Vogt Wiig omsatte for 688,7 millioner kroner i fjor. Det gjør advokatfirmaet til landets sjette største i AdvokatWatchs oversikt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også