Schjødt-MP mener disse to signeringene viser at advokatfirmaet har lykkes i Skandinavia

Advokatfirmaet utvider partnerskapet i Danmark.
NYE PARTNERE: Søren Lundsgaard and Arianne Svardal-Stelmer. | Foto: Schjødt
NYE PARTNERE: Søren Lundsgaard and Arianne Svardal-Stelmer. | Foto: Schjødt

Schjødts internasjonale tvisteløsningsteam blir styrket med to nye partnere i løpet av andre halvår 2024, skriver advokatfirmaet på LinkedIn

De to nye partnerne, Søren Lundsgaard og Arianne Svardal-Stelmer, skal jobbe ved Schjødts kontor i København. De kommer fra et av de mest kjente advokatfirmaene i Danmark, Bech-Bruun, hvor de har vært i bare halvannet år. 

Ifølge danske AdvokatWatch uttaler toppsjef i Bech-Bruun, Steen Rode, at det ikke var den gode matchen som alle trodde da duoen ble en del av advokatfirmaet.

Men nå melder Lundsgaard og Svardal-Stelmer, som har jobbet sammen i 15 år, overgang til Schjødt.

– Det er svært gledelig at to av Danmarks ledende partnere innen tvistemiljøet velger Schjødt når de skal komme seg videre i karrieren, uttaler managing partner Magnus Lütken.

– Dette viser at vi har lykkes med å bygge en attraktiv plattform for juridiske tjenester i Skandinavia, ikke bare for klienter, men også for advokater, legger han til.

Schjødt etablerte kontoret i København i november 2022. Ifølge advokatfirmaets nettsider er det litt over 40 medarbeidere ved kontoret, inkludert dagens 12 partnere.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også