Grette henter nok en advokat fra Nord Advokatfirma

Toril Valla tiltrer som ny partner i Grettes avdeling i Mo i Rana.
NY PARTNER: Toril Valla blir ny partner i Grette. | Foto: Grette
NY PARTNER: Toril Valla blir ny partner i Grette. | Foto: Grette

Grette signerer Toril Valla som ny partner, opplyser advokatfirmaet i en melding torsdag morgen.

Valla har vært partner i Nord Advokatfirma i en årrekke og har spesialisert seg innenfor fast eiendoms rettsforhold, områder som involverer utbygging av infrastruktur, vann- og vindkraftprosjekter samt kontraktsinngåelse i forbindelse med eiendomsutvikling. 

Valla har i tillegg særlig kompetanse innenfor jordskifte- og landbruksrelatert eiendomsjuss, et område som hun vil følge opp også i fortsettelsen, forteller Grette.

– Vi er veldig glade for at Valla skal bidra i en viktig oppbyggingsfase av Grettes satsing på Helgeland og i Nord-Norge, og herunder at vi sikrer et utvidet tjenestespekter lokalt og regionalt, sier managing partner i Grette, Line Wefald. 

Valla er den tredje advokaten som kommer fra Nord Advoktafirma etter at Grette bestemte seg for å slå seg ned i Mo i Rana. Fra før av har de hentet Thomas Andreassen, som leder Grettes fiskeri- og havbrukssatsning, samt Anne Birgitte Harstad.

– Grette har vært i Rana i mange år allerede, og at firmaet velger å etablere et kontor og utvikle sin satsing i Nord-Norge herfra synes jeg er svært gledelig. Jeg ser frem til å få bidra til denne oppbyggingen gjennom min kompetanse og min særlige interesse for eiendomsrett, sier Valla.

– Jeg tror det er en fordel for kundene at vi har nærhet til dem og markedet, og at vi sånn sett oppnår en mer kortreist dialog. Samtidig har Grette et bredt spekter av spesialkompetanse på flere områder, slik at det også er mulig å søke støtte og etablere team der hvor det er behov for dette. Dette åpner helt nye muligheter og deltakelse i nye prosjekter for min del, legger hun til. 

Valla går inn i sin nye rolle 1. september i år.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også