AdvokatWatch

Haavind har signert avtale med legal tech-selskap: – Vi kommer i kontakt med nye kunder

Haavinds advokater skal bistå kundene til legal tech-selskap gjennom digital plattform.

Barbro Johansen er leder for digital innovasjon og IT i Haavind. | Foto: Haavind

Haavind og det svenske legal tech selskapet PocketLaw har signert en strategisk samarbeidsavtale. Sistnevnte har hentet 135 millioner kroner siden oppstarten, skriver Finansavisen.

Den digitale plattformen til PocketLaw samler alle verktøy og prosesser som små og mellomstore selskap behøver for å håndtere juridiske behov, som for eksempel lage avtaler, med tilgang til advokater, opplyser selskapet på sine nettsider.

Leder for digital innovasjon og IT i Haavind, Barbro Johansen, sier til Finansavisen at avtalen med PocketLaw gir advokatfirmaet direkte tilknytning til en ferdig og testet plattform, som også er under sterk utvikling.

– Digitale tjenester kan ikke å løse hele behovet til SMB-bedriftene, og PocketLaws kunder får derfor rask tilgang til hjelp fra Haavinds advokater gjennom plattformen når de har behov for det. Vi kommer da i kontakt med nye kunder, noen av dem med potensiale for vekst, svarer Johansen, når hun får spørsmål om hva advokatfirmaet får ut av avtalen.

Rett før jul i fjor gjorde AdvokatWatch et intervju med Barbro Johansen. Da fortalte hun blant annet at Haavind har delt satsingen på digitalisering i to.

IT-sjefen i Haavind: – Man håper og tror det dukker opp noe magisk advokatbransjen kan ta i bruk, men vi er ikke der ennå

Nytt samarbeid om levering av AI-løsninger til advokatbransjen 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch