Thommessen signerer med Maigon: – Dette er et flott og unikt samarbeid innen legal tech i Skandinavia

Gjennom det nye samarbeidet med Maigon skal Thommessen ta i bruk kunstig intelligens i kontraktsgjennomganger. 
INNGÅR SAMARBEID: Maigon skal levere AI-løsninger til Thommessen. Her ved (f.v.) digitaliseringssjef i Thommessen, Trine Melsether, CTO i Maigon, Sergii Shcherbak og deleier i Maigon, Knut-Magnar Aanestad. | Foto: Thommessen
INNGÅR SAMARBEID: Maigon skal levere AI-løsninger til Thommessen. Her ved (f.v.) digitaliseringssjef i Thommessen, Trine Melsether, CTO i Maigon, Sergii Shcherbak og deleier i Maigon, Knut-Magnar Aanestad. | Foto: Thommessen

Det deler Thommessen i en melding på sine hjemmesider. 

Thommessen har inngått et innovasjonssamarbeid med legal tech-firmaet Maigon, hvor målet er å effektivisere gjennomgangen av databehandleravtaler (DPA) og konfidensialitetsavtaler (NDA). 

Over en periode har Thommessen, sammen med klienter, testet verktøyet og kommet med tilbakemeldinger på hva AI-en bør fokusere på, og hva som er viktigst i en DPA-kontrakt.

– Vi er nysgjerrige på teknologiutviklingen i advokatbransjen og ønsker å prøve nye løsninger og verktøy som kommer. Slik følger vi utviklingen tett og prøver hele tiden å forenkle og effektivisere vår og våre klienters hverdag, sier digitaliseringssjef i Thommessen, Trine Melsether i meldingen.

– Dette er et flott og unikt samarbeid innen legal tech i Skandinavia, som markerer starten på en ny reise for begge selskaper, sier CTO i Maigon, Sergii Shcherbak.

Thommessen blir det første advokatfirmaet i Norge som tar i bruk denne løsningen, og det første advokatfirmaet i Norge Maigon leverer sine tjenester til. 

– Vi setter stor pris på å få jobbe med et topp advokatfirma som Thommessen. Samarbeidet har fungert strålende og det er tydelig hvordan begge parter bidrar med ekspertise og praktisk erfaring som gjør løsningen enda bedre, sier leder for forretningsutvikling og deleier i Maigon, Knut-Magnar Aanestad.

I mai i fjor fikk Maigon det de selv omtalte som sitt internasjonale gjennombrudd, da de landet en avtale med det globale firmaet Shell

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også