Ønsker å bygge «et komplett arbeidsverktøy for transaksjoner» – nå henter selskapet inn advokatpartner som styreleder

Oppstartsselskap sikrer seg erfaren advokatressurs.
NY STYRELEDER: Pedro Fasting. | Foto: Agnete Brun
NY STYRELEDER: Pedro Fasting. | Foto: Agnete Brun

I oktober i fjor skrev AdvokatWatch om oppstartsselskapet Enve, som hadde lansert et nytt datarom for selskapsgjennomgang.

– Vi ønsker å bygge et komplett arbeidsverktøy for transaksjoner,uttalte grunnlegger og daglig leder Sander Haukdal Larsen den gang.

Larsen kunne fortelle at han og medgrunnlegger Geir-Åsmund Haugland hadde hatt møter med en rekke advokater fra Simonsen Vogt Wiig, Arntzen de Besche, Codex Advokat og Pretor gjennom ulike faser i produktutviklingen.

Nå får Enve drahjelp fra en annen advokat, når Pedro Fasting går inn som styreleder i selskapet. Fasting er partner og styreleder i Ecit Law, som ble grunnlagt gjennom sammenslåingen av Arktis Law og Advokatfirmaet Bentzen i 2020. Han er også styreleder i en rekke andre selskap, ifølge Proff.no. 

Fasting forteller at han ble introdusert til gründerne bak Enve av en som hadde investert i selskapet, og at det raskt oppstod god kjemi.

– Jeg ble samtidig imponert over hva teamet har fått til så langt, og det var allerede bra traction, med en veldig robust og skalerbar salgsmodell, sier Fasting.

– Det er ikke tvil om at Enve vil bidra betydelig til at advokater og rådgivere kan gjennomføre DD-prosesser bedre og mer effektivt enn med andre produkter, samtidig som det er en svært konkurransedyktig prismodell, mener han.

Sander Haukdal Larsen forteller at Fasting skal, i tillegg til ordinære arbeidsoppgaver som naturlig faller inn i under rollen som styreleder, bistå operasjonelt i forbindelse med skalering og utvikling av Enve.

–Med omfattende erfaring fra advokatbransjen, og tidligere som gründer, besitter Fasting en unik kunnskapsbase som resonnerer svært godt med selskapets overordnede visjoner og fremtidsplaner, sier han.

– Teamet, eksisterende styre og selskapets investorer er begeistret over signeringen, og vi ser frem til et spennende samarbeid, legger han til.

Enve har enda ikke offentliggjort årsregnskapet for 2023. I 2022 omsatte selskapet for nær 690.000 kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også