AdvokatWatch

SANDS-grunnlegger Morten Steenstrup innstilt som leder i Oslo Høyre

Valgkomiteens innstilling ble offentliggjort onsdag ettermiddag.

Morten Steenstrup blir innstilt som ny leder i Oslo Høyre, ifølge Avisa Oslos kilder. | Foto: SANDS

Onsdag ettermiddag erfarer Avisa Oslo at SANDS-grunnlegger og partner Morten Steenstrup blir innsilt som ny leder i Oslo Høyre.

Aftenposten får bekreftet det samme fra «godt plasserte kilder». Tidligere denne uken meldte samme avis, at Steenstrup var høyaktuell som ny leder i Oslo Høyre.

Steenstrup har for øyeblikket ingen aktive verv i Oslo Høyre, men hankan vise til lang fartstid i partiet. Partiveteranen stod på 14.-plass på Høyres stortingsliste under stortingsvalget i september.

68-åringen har bakgrunn som statssekretær i Finansdepartementet og ved Statsministerens kontor. Fra 1981 til 1989 var Steenstrup stortingsrepresentant, og han satt i bystyret i Oslo fra 2015 til 2019.

Oslo Høyre avholder sitt årsmøte 21. og 22. januar 2022.

I en pressemelding onsdag ettermiddag bekrefter Oslo Høyre at valgkomiteen har innstilt Steenstrup som ny leder.

– Vi er fornøyde med å kunne peke på en svært erfaren og kompetent ledelse i hovedstadspartiet, i forkant av det viktige lokalvalget i 2023, sier valgkomiteens leder Jens Jørgen Lie.

På LinkedIn skriver Steenstrup at han er «ganske ydmyk» over å bli innstilt.

– Om jeg blir valgt, er jeg supermotivert til sammen med masse engasjerte Høyre-medlemmer å ta fatt på det spennende og krevende arbeidet med å legge grunnlaget for valgseire både i 2023 og 2025, skriver han.

Seks SANDS-medarbeidere har fått advokatbevilling

Managing partner i SANDS: – Vi ser at flere konkurrenter velger å etablere seg i nye byer. De ser at det har noe for seg 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch