AdvokatWatch

EY-partner: – Nå virker behovet såpass stort, så vi satser skikkelig og tror at det går bra

EY i Drammen skal ansette ti når de nå etablerer en egen rådgivningsavdeling.

Hanne Kverneland Nebo er partner og leder EYs kontor i Drammen. | Foto: EY

Det forteller Hanne Kverneland Nebo til Drammens Tidende.

EY-partneren leder firmaets Drammen-kontor, som ligger i åttende etasje i det nye kontorbygget Spor X på Strømsø, hvor EY flyttet inn etter nyttår. Der jobber det i dag totalt 50 medarbeidere.

Nå skal de bli flere. EY skal etablere en egen rådgivningsavdeling i Drammen, hvor firmaet per i dag kun har en revisjonsavdeling. Det betyr at Nebo i løpet av ett-to år skal ansette ti nye medarbeidere.

– Nå må vi satse skikkelig på rådgivning. Det er et behov utenfor revisjon, sier hun. Nå virker behovet såpass stort, så vi satser skikkelig og har tro på at det går bra, forteller hun til lokalavisen.

Utvikling i Drammen og forventet næringsvekst er noen av grunnene til at firmaet skal etablere en ny avdeling, oppgir Nebo.

Først skal de få på plass en ny leder. Deretter ser kontorlederen for seg å ansette folk som har teknologi- og bærekraftskompetanse.

Nebo håper også at den nye rådgivningsavdeling kan være med på å trekke flere revisorer til selskapet. Kampen om revisorer er tøff i revisjonsbransjen, slik AdvokatWatch har omtalt i en rekke artikler.

EY i Drammen har flyttet inn i nye lokaler 

Tok utradisjonelt grep i kampen om nyutdannede revisorer

De fem store samarbeider i ny kampanje: – Klarer vi ikke å nå rekrutteringsmålene våre vil det oppstå en krise i revisorbransjen 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch