PwC tar opp seks nye partnere innen revisjon og rådgivning: – De er gode til å løse viktige problemer sammen med andre

Generalforsamlingen i PwC har tatt opp 13 nye partnere.
Utenfor PwCs lokaler i Bjørvika. | Foto: Stian Olsen
Utenfor PwCs lokaler i Bjørvika. | Foto: Stian Olsen

De seks nye partnerne som jobber med revisjon og revisjonsnære rådgivningstjenester er Berit Alstad, Robert Lambach, Chris Håvard Jakobsen, Marius Fevaag Larsen, Rune Fuglevik og Jan Henrik Schou Straumsheim, går det fram av en pressemelding.

– Jeg opplever at PwC har en sterk kultur hvor de ansatte virkelig «unner og beundrer» hverandre. Jeg har blitt heiet på og spilt god underveis, og jeg gleder meg til å få fortsette å utvikle virksomheten vår, sier Straumsheim i en uttalelse.

Totalt har PwC tatt opp 13 nye partnere.

AdvokatWatch har allerede omtalt at Advokatfirmaet PwC får sin første partner innenfor personvern når Christine Ask Ottesen, som kom til advokatfirmaet i 2017, rykker opp fra stillingen som direktør.

Fra 1. juli er det dermed 165 partnere som eier PwC i Norge.

I tillegg til de allerede nevnte blir også Therese Sofie Kinal, Lars Meinich Bjørnstad Andersen, Mats Ruge Holte, Pia Bjørntvedt Wøllo, Erik Krauss-Svensrud og Gry Møller partnere fra 1. juli.

– Disse menneskene er dyktige, men også gode til å løse viktige problemer sammen med andre. Det holder ikke å være flink. Du må også tenke med hjertet, sier administrerende direktør i PwC, Leif Arne Jensen, i en melding fra revisjon- og rådgivningsselskapet.

Advokatfirmaet PwC får sin første partner innenfor personvern: – En synliggjøring av at dette er et stort satsingsområde for oss 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også