AdvokatWatch

BDO skal levere tjenester til Lovdata

Etter en lukket anbudskonkurranse har Lovdata valgt frem BDO som leverandør av ERP, CRM og støttesystemer.

Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Regnskap i BDO Norge. | Foto: BDO

Det melder BDO i en pressemelding.

– Vi takker Lovdata for tilliten, og er glade for at valget falt på oss i BDO, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Regnskap i BDO, i pressemeldingen.

Ifølge pressemeldingen var det tre leverandører med i den lukkede anbudskonkurransen da Lovdata søkte en «samarbeidspartner for fremtiden» av tjenester inn i sitt ERP-prosjekt.

I første omgang skal BDO levere et forprosjekt for å finne de løsningene og digitale plattformer som passer Lovdata best. Deretter en opsjon på å gjennomføre hovedprosjektet med implementering til høsten.

Tjemsland sier at Lovdata har vært veldig presise i sin kravspesifikasjon, og at det legger gode rammer for forprosjektet.

– Vi tilbyr stadig oftere et forprosjekt til nye kunder, så får vi en god gjennomgang av hvilke systemer og tjenester som passer dem aller best. Det er lettere å treffe riktig når vi lærer kunden bedre å kjenne, sier han.

BDO ble valgt etter en totalvurdering på blant annet forståelse av kundens behov nå og fremover, kvalitet i leveransen og tilbudt kompetanse.

Elleve medarbeidere tas opp i partnerskapet i BDO

BDO henter ny partner

Søkerboom til BDO Romerike

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch