AdvokatWatch

BDO-revisor starter for seg selv

Astrid Svendsli Otnes etablerer sitt eget revisorfirma i Tingvoll i Møre og Romsdal.

Astrid Otnes starter for seg selv. | Foto: Otnes

Astrid Svendsli Otnes har en mastergrad i regnskap og revisjon fra NTNU, som hun fullførte i fjor. I løpet av hennes studier har hun jobbet som regnskapsmedarbeider for Regnskapstjenester AS, og fra 2015 til 2020 jobbet hun som revisormedarbeider for Nordmøre Revisjon. I 2020 slo Nordmøre Revisjon seg sammen med BDO, hvor Otnes ble senior revisormedarbeider i firmaet.

Nå starter hun sitt eget revisorfirma. Det forteller hun til avisen Driva.

– Jeg har alltid tenkt at jeg før eller siden ville starte opp med noe selv. Jeg sa til meg selv at da jeg var ferdig med den siste mastergraden i vinter, skulle jeg finne ut om tiden var inne for meg om jeg skulle ta steget fullt ut og starte opp med min egen bedrift, forteller hun til avisen.

– Jeg tok en prat med mannen min om dette, og vi ble enige om at jeg skulle ta sats og bare hoppe i det, legger hun til.

Nå har hun etablert revisorfirmaet Otnes AS. Foreløpig jobber hun hjemmefra, men hun forteller til avisen at hun på sikt håper på å få et eget kontor i Surnadal i Møre og Romsdal.

Inhouse-advokat går til Finans Norge

Kurt A. Elvevoll er ny partner i Arntzen de Besche: – Han vil bidra til å øke firmaets fotavtrykk innen entreprise og fast eiendom

CLP-duo forlater firmaet

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch