AdvokatWatch

Disse bistod med salg av teknologiselskap

Arntzen de Besche har bistått aksjonærene i Red Rock, med juridisk rådgiving i forbindelse med salget av selskapet til amerikanske Ocean Infinity, som er et verdensledende selskap innen marin robotikk.

Kjerneteamet bestod av Daniel Antonsson (f.v.), Maria Tanemsmo og Per Kristian Ramsland. | Foto: Arntzen de Besche

Det opplyser advokatfirmaet på sine egne nettsider.

«Red Rock ble grunnlagt av Christoffer Jørgenvåg i 2009 og har siden den gang blitt en ledende leverandør av digitale løfte- og overleveringssystemer innen offshore og marine markeder», skriver Arntzen de Besche.

Advokatfirmaets kjerneteam i transaksjonen var partner Per Kristian Ramsland, senioradvokat Maria Tanemsmo og advokatfullmektig Daniel Antonsson.

I en annen melding på nettsidene melder Arntzen de Besche om at teamet i M&A- og kapitalmarkedsavdelingen kunne skilte med en omsetningsvekst på 40 prosent i de tre første kvartalene i år sammenliknet med samme periode i fjor.

Ifølge Arntzen de Besche skyldes veksten økt etterspørsel fra både utlandet, norske selskaper og finansinstitusjoner.

– Det er gledelig å se at avdelingen leverer så sterke resultater. Styrkingen av M&A og kapitalmarked har vært et satsningsområde for oss, sier managing partner Håvard Sandnes.

Sandnes uttalte i forrige måned til AdvokatWatch, at Arntzen de Besche for første gang ligger an til å passere en halv milliard kroner i omsetning.

Arntzen de Besche-partner innstilt som tingrettsdommer ved Oslo tingrett

– Konkurransen om de beste hodene har hardnet til etter at Thommessen etablerte seg i Stavanger

Arntzen de Besche henter nye partnere fra CLP og Usbl: – Vil bidra til å styrke vår kompetanse innen tvisteløsning og eiendom 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch