AdvokatWatch

Wikborg Rein har valgt ny IT-leverandør: – Avtalen illustrerer et taktskifte for oss

Utnyttelsen av skytjenester vil fremover være et viktig område for Wikborg Rein.

(F.v.) Marius Kittelsrud (Head of IT & Digitalization, Wikborg Rein), Robert Hernæs Gundersen (Business Development Manager, Iver), Magne Solberg (daglig leder, Iver Norge), Ketil Augustson (Head of Sales Norway, Iver) og Martin Bentzen ( COO, Wikborg Rein). | Foto: Wikborg Rein/Iver

Wikborg Rein har valgt Iver, som ny totalleverandør innen IT-driftstjenester.

Ifølge en pressemelding har det blitt inngått en strategisk langvarig avtale, der Iver skal ha det overordnede ansvaret for Wikborg Reins IT-infrastruktur.

Iver skal også være en partner for Wikborg Reins digitalisering og utnyttelse av skytjenester.

– Et partnerskap med Iver gir oss tilgang til den nyeste teknologien og sikrer at vi til enhver tid har en oppdatert og moderne IT-plattform. Den kommende strategiperiode står vi ovenfor en digital transformasjon der utnyttelsen av skytjenester vil stå svært sentralt, sier Marius Kittelsrud Head of IT & Digitalization i Wikborg Rein.

– For oss i Wikborg Rein ser vi derfor på denne avtalen som et viktig ledd i vår ambisjon om å være blant de lendende advokatfirmaene innen forretningsutvikling, digitalisering og innovasjon, fortsetter han.

Daglig leder i Iver Norge, Magne Solberg, sier selskapet har hatt dialog med Wikborg Rein i flere år.

– Vi har lang erfaring med digitaliseringsprosjekter for profesjonelle servicebedrifter, og Wikborg Rein blir en av Iver Norges største kunder innen dette segmentet, sier Solberg.

I pressemeldingen opplyses det at Iver skal levere en komplett løsning for Wikborg Reins IT-infrastruktur, som i tillegg til driften også omfatter for eksempel IT-tjenester på arbeidsplassen samt nettverks- og støttetjenester.

«Ivers ansvar og fremtidige levering setter også et stort fokus på å drive Wikborg Reins transformasjon inn i en skybasert infrastruktur», heter det i pressemeldingen.

– Avtalen med Iver illustrerer et taktskifte for oss der vi går inn i et samarbeid med en partner som aktivt jobber med videreutvikling av IT-plattformen. Denne avtalen er med på å forsete å styrke vårt fokus på digital forretningsutvikling og utnyttelsen av digitale tjenester, sier Marius Kittelsrud.

– Vår ambisjon i dag og i årene som kommer er å opprettholde et konkurransefortrinn i markedet. Iver passer godt inn i våre ambisjoner og jeg er overbevist om at deres kompetanse vil bidra til å fortsette vår digitale satsning, avslutter han.

Mæland om advokatlønnen: – Jeg vet ikke helt hva jeg får

Kvale-sjef: – Vi har virkelig fått fart på en rekke digitale prosjekter

– Det vil fundamentalt redusere tiden advokaten bruker på forberedelser 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch