AdvokatWatch

Wikborg Rein har valgt ny IT-leverandør: – Avtalen illustrerer et taktskifte for oss

Utnyttelsen av skytjenester vil fremover være et viktig område for Wikborg Rein.

(F.v.) Marius Kittelsrud (Head of IT & Digitalization, Wikborg Rein), Robert Hernæs Gundersen (Business Development Manager, Iver), Magne Solberg (daglig leder, Iver Norge), Ketil Augustson (Head of Sales Norway, Iver) og Martin Bentzen ( COO, Wikborg Rein). | Foto: Wikborg Rein/Iver

Wikborg Rein har valgt Iver, som ny totalleverandør innen IT-driftstjenester.

Ifølge en pressemelding har det blitt inngått en strategisk langvarig avtale, der Iver skal ha det overordnede ansvaret for Wikborg Reins IT-infrastruktur.

Iver skal også være en partner for Wikborg Reins digitalisering og utnyttelse av skytjenester.

– Et partnerskap med Iver gir oss tilgang til den nyeste teknologien og sikrer at vi til enhver tid har en oppdatert og moderne IT-plattform. Den kommende strategiperiode står vi ovenfor en digital transformasjon der utnyttelsen av skytjenester vil stå svært sentralt, sier Marius Kittelsrud Head of IT & Digitalization i Wikborg Rein.

– For oss i Wikborg Rein ser vi derfor på denne avtalen som et viktig ledd i vår ambisjon om å være blant de lendende advokatfirmaene innen forretningsutvikling, digitalisering og innovasjon, fortsetter han.

Daglig leder i Iver Norge, Magne Solberg, sier selskapet har hatt dialog med Wikborg Rein i flere år.

– Vi har lang erfaring med digitaliseringsprosjekter for profesjonelle servicebedrifter, og Wikborg Rein blir en av Iver Norges største kunder innen dette segmentet, sier Solberg.

I pressemeldingen opplyses det at Iver skal levere en komplett løsning for Wikborg Reins IT-infrastruktur, som i tillegg til driften også omfatter for eksempel IT-tjenester på arbeidsplassen samt nettverks- og støttetjenester.

«Ivers ansvar og fremtidige levering setter også et stort fokus på å drive Wikborg Reins transformasjon inn i en skybasert infrastruktur», heter det i pressemeldingen.

– Avtalen med Iver illustrerer et taktskifte for oss der vi går inn i et samarbeid med en partner som aktivt jobber med videreutvikling av IT-plattformen. Denne avtalen er med på å forsete å styrke vårt fokus på digital forretningsutvikling og utnyttelsen av digitale tjenester, sier Marius Kittelsrud.

– Vår ambisjon i dag og i årene som kommer er å opprettholde et konkurransefortrinn i markedet. Iver passer godt inn i våre ambisjoner og jeg er overbevist om at deres kompetanse vil bidra til å fortsette vår digitale satsning, avslutter han.

Mæland om advokatlønnen: – Jeg vet ikke helt hva jeg får

Kvale-sjef: – Vi har virkelig fått fart på en rekke digitale prosjekter

– Det vil fundamentalt redusere tiden advokaten bruker på forberedelser 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch