AdvokatWatch

– Det vil fundamentalt redusere tiden advokaten bruker på forberedelser

Ved lanseringen av en ny AI-løsning, som kan brukes til research i tvistesaker, har selskapet Anzyz Technologies knyttet til seg Schjødt som pilotkunde.

Foto: Colourbox

Det skriver Finansavisen.

På sine nettsider skriver Anzyz Technologies: «Vi har utviklet en unik tekstalgoritme som hjelper brukere å lese, analysere, forstå og trekke ut verdifull innsikt fra store mengder komplekse data.»

AI-løsningen for advokatbransjen har fått navnet AnzyzLegal, og kan brukes til research i tvistesaker.

– Det vil fundamentalt redusere tiden advokaten bruker på forberedelser, sier daglig leder i Anzyz Technlogies, Kristian Hernes.

Hernes sier videre at selskapet har som mål i 2022 å være en sentral aktør på leveranser av kunstig intelligens-løsninger til norske advokatfirmaer. Etter hvert ønsker Anzyz Technologies også å gå inn i det svenske og danske advokatmarkedet.

I sommer skrev Anzyz Technologies på sine LinkedIn-sider, at de hadde inngått en avtale med Schjødt. I tillegg opplyste Anzyz Technologies om et samarbeid med senioradvokat Steinar Nyrud, som skal fungere som juridisk domeneekspert og hjelpe til med å finjustere produktet.

Overfor Finansavisen hevder Hernes også at det er veldig stor interesse for løsningen fra andre store aktører i den norske advokatbransjen.

Hernes startet i jobben som daglig leder 1. september, og kom fra Kongsberg Digital. Da nyheten om ansettelsen ble kjent, skrev selskapet på LinkedIn at det var «en perfekt match».

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i Anzyz, og jeg har en klar strategi og plan for å møte de akselererte vekstambisjonene, uttalte Hernes.

Juridisk forlag lanserer digital rettskildeløsning

Vil utvikle digital advokat: – I praksis skal det hjelpe advokater å spare tid

Simonsen Vogt Wiig: – Vi vil være fremst på digitalisering i Norge 

Advokat om legal tech: – Jeg vil si at det har startet en prosess, men ikke kommet så langt 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch