Hun blir partner i Arntzen de Besche fra 2022: – En viktig del av vår M&A-avdeling

Maria B. Tanemsmo tiltrer som partner i Arntzen de Besche 1. januar 2022. Hun har det som skal til for å lykkes i jobben, mener Håvard Sandnes, firmaets managing partner.
Maria B. Tanemsmo blir partner i Arntzen de Besche. | Foto: Arntzen de Besche
Maria B. Tanemsmo blir partner i Arntzen de Besche. | Foto: Arntzen de Besche

Det skriver advokatfirmaet på sine hjemmesider.

– Vi er stolte over å kunne forfremme Maria til partner. Maria er en viktig del av vår M&A-avdeling, og har det som skal til for å lykkes som partner, sier firmaets managing partner, Håvard Sandnes. 

Tanemsmo, som holder til ved Arntzen de Besche sitt kontor i Trondheim, har ifølge firmaet bred erfaring med transaksjoner innen ulike sektorer, som teknologi, havbruksnæring, shipping, fornybar energi og eiendom, for norske og internasjonale klienter.

– Jeg har vært i Arntzen de Besche i over fem år, og har satt utrolig stor pris på både det sosiale- og det faglige miljøet her. Her har jeg et stort og faglig sterkt nettverk av kolleger som jeg har lært masse av, på tvers av kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim. Nå ser jeg frem til nye utfordringer og ny lærdom i partnerrollen, og gleder meg masse til tiden fremover, sier Tanemsmo i en uttalelse.

André Michaelsen, som er leder for Arntzen de Besches kontor i Trondheim, gleder seg over at kollegaen nå blir partner i firmaet.

– M&A-aktiviteten ved vårt kontor i Trondheim har vært høy de siste årene. At Maria tar dette skrittet er gledelig, men også i tråd med våre ambisjoner om å videreutvikle vår transaksjons- og restruktureringsvirsomhet, sier Michaelsen i meldingen.

Tanemsmo tiltrer som partner 1. januar 2022.

Julie B. Falkanger har fått sin bevilling 

Disse bistod med salg av teknologiselskap 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også