AdvokatWatch

Hun blir partner i Arntzen de Besche fra 2022: – En viktig del av vår M&A-avdeling

Maria B. Tanemsmo tiltrer som partner i Arntzen de Besche 1. januar 2022. Hun har det som skal til for å lykkes i jobben, mener Håvard Sandnes, firmaets managing partner.

Maria B. Tanemsmo blir partner i Arntzen de Besche. | Foto: Arntzen de Besche

Det skriver advokatfirmaet på sine hjemmesider.

– Vi er stolte over å kunne forfremme Maria til partner. Maria er en viktig del av vår M&A-avdeling, og har det som skal til for å lykkes som partner, sier firmaets managing partner, Håvard Sandnes. 

Tanemsmo, som holder til ved Arntzen de Besche sitt kontor i Trondheim, har ifølge firmaet bred erfaring med transaksjoner innen ulike sektorer, som teknologi, havbruksnæring, shipping, fornybar energi og eiendom, for norske og internasjonale klienter.

– Jeg har vært i Arntzen de Besche i over fem år, og har satt utrolig stor pris på både det sosiale- og det faglige miljøet her. Her har jeg et stort og faglig sterkt nettverk av kolleger som jeg har lært masse av, på tvers av kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim. Nå ser jeg frem til nye utfordringer og ny lærdom i partnerrollen, og gleder meg masse til tiden fremover, sier Tanemsmo i en uttalelse.

André Michaelsen, som er leder for Arntzen de Besches kontor i Trondheim, gleder seg over at kollegaen nå blir partner i firmaet.

– M&A-aktiviteten ved vårt kontor i Trondheim har vært høy de siste årene. At Maria tar dette skrittet er gledelig, men også i tråd med våre ambisjoner om å videreutvikle vår transaksjons- og restruktureringsvirsomhet, sier Michaelsen i meldingen.

Tanemsmo tiltrer som partner 1. januar 2022.

Julie B. Falkanger har fått sin bevilling 

Disse bistod med salg av teknologiselskap 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch