AdvokatWatch

Etter 20 år er det slutt. Fredag er siste offisielle dag for Advokatforeningen i Juristenes Hus

Advokatforeningen på flyttefot i julen.

Illustrasjon av det nye bygget hvor Advokatforeningen flytter. | Foto: Cubo Arkitekter / Utviklet av Entra

Advokatforeningen skal bruke deler av julen på å flytte til nye lokaler, ikke så langt fra dagens lokaler i Juristenes Hus i Kristian Augusts gate 9 i Oslo, hvor de har holdt til siden 1991.

Den nye adressen er Universitetsgata 9, som er en del av det nye Tullinkvartalet.

«Der ønsker vi å videreutvikle organisasjonen og komme tettere på medlemmene våre.», skriver Advokatforeningen på sine egne nettsider.

Juristforbundet kjøpte ut Advokatforeningen av Juristenes Hus i november 2019.

«Kjøpesummen blir på enten 49.550.000 kroner eller på 60.550.000 kroner – avhengig av om Juristforbundet innfrir gjeld Juristenes Hus har til Advokatforeningen.», skrev Juristen.no for to år siden.

Advokatforeningen får blant annet Hjort som nabo, som i oktober var på plass i nye lokaler i Universitetsgata. I tillegg blir Bull nabo. AdvokatWatch omtalte flyttingen til Bull i slutten av oktober.

«De nye lokalene vil være langt bedre egnet til å komme tett på våre medlemmer og våre tillitsvalgte, og vi kan blant annet arrangere mange av våre kurs hjemme hos oss selv.  Et åpent, moderne landskap vil samtidig gi nye muligheter for å utvikle foreningen videre, til glede for våre stadig flere medlemmer.», skriver Advokatforeningen videre.

Ifølge Advokatforeningen er fredag siste offisielle arbeidsdag i Juristenes Hus. De ansatte vil deretter gå over til hjemmekontor, frem til flytting 10. januar.

«Så er det bare å håpe at samfunnet og arbeidslivet snart åpner opp såpass at vi raskt kan ta de nye lokalene fullt ut i bruk.», skriver Advokatforeningen avslutningsvis.

Regjeringen og SV møtes på halvveien – øker rettshjelpssatsen med 36 kroner i timen

36 nyoppnevnte advokater i Advokatforeningens lovutvalg

Sammensetningen av disiplinærutvalgene er klare: To nye medlemmer under 30 år 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch