Aslak Runde er nå den fjerde advokaten i Thallaug med møterett for Høyesterett

Rundes andre prøvesak gjaldt statens tidmessige grenser for å kreve tilbake feilutbetalte produksjonstilskudd, opplyser advokatfirmaet fra Lillehammer.
Aslak Runde (i midten) i Høyesterett i 2017 i forbindelse med striden om opphavsretten til Il Tempo Gigante. | Foto: Mariam Butt / NTB
Aslak Runde (i midten) i Høyesterett i 2017 i forbindelse med striden om opphavsretten til Il Tempo Gigante. | Foto: Mariam Butt / NTB

– Vi gratulerer Aslak Runde med Møterett for Høyesterett, skriver Advokatfirmaet Thallaug i et innlegg på sine hjemmesider.

Runde, som er partner og daglig leder i Thallaug, er dermed blitt den fjerde advokaten i firmaet med møterett for Høyesterett.

De tre andre advokatene i Thallaug som har tillatelse til å føre saker for landets øverste domstol er partner-trioen Jesper Holte, Jo Are Aa. Brænden og Eivind Bjøralt, viser firmaets hjemmeside.

Rundes andre prøvesak gjaldt statens tidmessige grenser for å kreve tilbake feilutbetalte produksjonstilskudd, skriver Thallaug.

Dom i saken har ennå ikke falt.

De siste årene har vært en solskinnshistorie for advokatfirmaet på Lillehammer. I 2016 omsatte firmaet for 30,5 millioner kroner. Fire år senere hadde omsetningen økt til 40,6 millioner kroner.

Det tilsvarer en vekst på 33 prosent.

– Vi har vokst jevnt og trutt. Forklaringen er nok at vi har mange flinke folk og tilfang av saker fra et større område enn før, sa Runde da AdvokatWatch intervjuet ham i oktober.

Han er ny styreleder i Thallaug

– En del av våre klienter er trøtte av salærnivået i Oslo

«Prøveprosederte» på kontoret før hun hadde sin første prøvesak for Høyesterett: – Jeg sitter igjen med en god opplevelse 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også