Advokatfullmektigen trekker frem tre eksempler på hvor fremtidens advokater må være tilpasningsdyktige

Nina Stenbro Kvinnegard er blitt ny advokatfullmektig i Svensson Nøkleby.
Advokatfullmektig Nina Stenbro Kvinnegard. | Foto: Svensson Nøkleby
Advokatfullmektig Nina Stenbro Kvinnegard. | Foto: Svensson Nøkleby

Kvinnegard startet opp 3. januar, skriver advokatfirmaet i en pressemelding.

Ifølge Svensson Nøkleby var Kvinnegard trainee i advokatfirmaet i fjor høst mens hun studerte ved Universitetet i Tromsø.

– Svensson Nøkleby bydde på mange spennende arbeidsoppgaver, men avgjørende var at arbeidsmiljøet er utrolig bra, forklarer Kvinnegard.

– Menneskene her tok meg godt imot allerede da jeg var trainee, og det var lett å kunne være meg selv. Samtidig er det mange dyktige ansatte her, som det er spennende og lærerikt å jobbe sammen med, fortsetter hun.

Ifølge Kvinnegard bestemte hun seg for å studere juss allerede da hun var ti år. Den ferske advokatfullmektigen tror fremtidens advokater i stor grad må være tilpasningsdyktig.

–Jo mer teknologi og kunstig intelligens tar over, jo viktigere blir det å kunne tilby god service i den rådgivningen vi gir. Videre ser jeg at klarspråk kommer mer på banen, så evnen til å kommunisere lettfattelig blir nok viktig fremover, sier hun.

– Til slutt tror jeg det er viktig å være løsningsorientert, i den forstand at vi hele tiden søker å løse konflikter, føyer Kvinnegard til.

Svensson Nøkleby opplyser avslutningsvis, at Kvinnegard i første omgang skal inngå i teamet som jobber med familie, arv og skifte.

Tidligere senioradvokat i Svensson Nøkleby vil bli tingrettsdommer

To nye partnere i Svensson Nøkleby: – De har begge vokst og hatt sin utvikling hos oss 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også