AdvokatWatch

Advokatfullmektigen trekker frem tre eksempler på hvor fremtidens advokater må være tilpasningsdyktige

Nina Stenbro Kvinnegard er blitt ny advokatfullmektig i Svensson Nøkleby.

Advokatfullmektig Nina Stenbro Kvinnegard. | Foto: Svensson Nøkleby

Kvinnegard startet opp 3. januar, skriver advokatfirmaet i en pressemelding.

Ifølge Svensson Nøkleby var Kvinnegard trainee i advokatfirmaet i fjor høst mens hun studerte ved Universitetet i Tromsø.

– Svensson Nøkleby bydde på mange spennende arbeidsoppgaver, men avgjørende var at arbeidsmiljøet er utrolig bra, forklarer Kvinnegard.

– Menneskene her tok meg godt imot allerede da jeg var trainee, og det var lett å kunne være meg selv. Samtidig er det mange dyktige ansatte her, som det er spennende og lærerikt å jobbe sammen med, fortsetter hun.

Ifølge Kvinnegard bestemte hun seg for å studere juss allerede da hun var ti år. Den ferske advokatfullmektigen tror fremtidens advokater i stor grad må være tilpasningsdyktig.

–Jo mer teknologi og kunstig intelligens tar over, jo viktigere blir det å kunne tilby god service i den rådgivningen vi gir. Videre ser jeg at klarspråk kommer mer på banen, så evnen til å kommunisere lettfattelig blir nok viktig fremover, sier hun.

– Til slutt tror jeg det er viktig å være løsningsorientert, i den forstand at vi hele tiden søker å løse konflikter, føyer Kvinnegard til.

Svensson Nøkleby opplyser avslutningsvis, at Kvinnegard i første omgang skal inngå i teamet som jobber med familie, arv og skifte.

Tidligere senioradvokat i Svensson Nøkleby vil bli tingrettsdommer

To nye partnere i Svensson Nøkleby: – De har begge vokst og hatt sin utvikling hos oss 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch