Vil øke antall advokater i regionen: – Vi har lurt på hvorfor det ikke er flere som tar kontakt med ønske om å etablere seg her

Namdalen i Trøndelag tappes for jurdisk kompetanse. Det ønsker lokale aktører å gjøre noe med.
Partner i Bjerkan Stav, Hege Bjørgum Skillingstad. | Foto: Bjerkan Stav
Partner i Bjerkan Stav, Hege Bjørgum Skillingstad. | Foto: Bjerkan Stav

Det er Namdalsavisa som skriver at stortingsrepresentant Per Olav Tyldum (Sp) vil kjøre et pilotprosjekt for å styrke den juridiske kompetansen i Namdalen.

– Slik det har vært de siste årene har juridisk kompetanse forsvunnet fra Namdalen, og det er en trend vi må snu, sier han.

Tyldum sier han vil utfordre justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl på at Namdalen vil være et egnet område til pilotprosjektet.

Nylig møtte Tyldum representanter fra både politi, domstol og advokatstanden. Sistnevnte representert ved Bjerkan Stav-partner Hege Bjørgum Skillingstad, som jobber ved Namsos-kontoret til advokatfirmaet.

– Vi har lurt på hvorfor det ikke er flere som tar kontakt med ønske om å etablere seg her. Alt som kan være med på å øke interessen for å jobbe som advokat i Namdalen er bra, sier Skillingstad til avisen.

Advokat om foreldrepermisjon: – Det er en ulempe for kvinner at en så stor del av lønningene er bonusbasert i den perioden

Hun er Bjerkan Stavs nye advokat: – Styrker oss innen offentlig rett og prosedyre

Seks millioners kontrakt til Bjerkan Stav

Bjerkan Stav økte omsetningen med over 40 prosent på to år: – Utrolig gøy å være med på 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også