Fikk ikke fortsette i jobben på hjemmekontor - starter eget advokatfirma

Advokat Eline Thalberg Andersson fikk nei fra arbeidsgiver til å kunne fortsette i jobben hjemmefra da hun og samboeren flyttet til Innlandet. Nå starter hun eget advokatfirma.
Eline Thalberg Andersson starter sitt eget advokatfirma. | Foto: Advokat Thalberg Andersson
Eline Thalberg Andersson starter sitt eget advokatfirma. | Foto: Advokat Thalberg Andersson

Det skriver avisen Vigga.

For Eline Thalberg Anderssons ble løsningen å starte sin egen advokatvirksomhet, og nå ønsker hun å livnære seg av advokatyrket i Dombås og Lesja.

Andersson fullførte sin master i rettsvitenskap i 2017, ved Universitetet i Oslo. Etter hun ble uteksaminert jobbet hun for Nordhus & Aarø, hvor hun fikk sin advokatbevilling.

Etter hun fikk bevilling har hun blant annet jobbet som politiadvokat, og sist for advokatfirmaet Krogh & Co som nylig byttet navn, før hun flyttet til Lesja.

– Jeg spurte da om det var mulighet å kunne jobbe for dem hjemmefra, og kanskje utvide klientellet mitt. Det var de ikke interesserte i, så jeg bestemte meg for å heller starte mitt eget firma. Det har vært en drøm for meg lenge, forteller Andersson til avisen.

Andersson har startet Advokat Thalberg Andersson og jobber nå hjemmefra, men har kontor i fellesskap med sin gamle arbeidsgiver Nordhus & Aarø i Oslo. Advokaten har nå også fått leie møtelokaler av Trollhub til å møte klienter.

Andersson har jobbet mest med strafferett, og tar i hovedsak saker innenfor familierett, barnevernsrett, i tillegg noe eiendomsrett, jordskifterett og arbeidsrett.

Til avisen forteller hun at hun ikke ser bort ifra at hun kan strekke seg utenfor kommunegrensene til Lesja og Dovre for å finne gode saker.

Stiller opp som gratis vikarlærere i rettslære: – Det spøkes jo med at advokater kun gjør ting for penger

Starter egen advokatvirksomhet etter 17 år i partnerskap 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også