AdvokatWatch

Advokatkontor blir en del av nytt næringsfellesskap

Kontorfellesskapet Smaalenenes Advokatkontor er en av aktørene som nå blir en del av det nyåpnede Veksthuset i Askim.

Det nye Veksthuset i Askim blir et næringsfellesskap hvor Smaalenenes Advokatkontor blir en av aktørene. | Foto: Google Street View

Smaalenenes Advokatkontor er en av aktørene i næringsfellesskapet Veksthuset, som ligger sentralt i Askim, skriver Smaalenenes Avis.

Smaalenenes Advokatkontor er et advokatfellesskap med fire advokater. Advokatfellesskapet ble etablert av advokat Bjørn Olav Nome i 2004. Tidligere hadde han drevet advokatpraksis i Halden og Sarpsborg fra 1988.

To år etter ble advokat Thor Anders Smith Hoen en del av kontorfellesskapet, og i 2009 kom advokat Knut R. Lie. I 2014 kom advokat Inger-Line Dingstad-Eriksen inn i fellesskapet.

– Gode avtaler er gull verdt, både for privatpersoner og i næringslivet. I mange faser av livet er det å få juridisk rådgivning noe av det smarteste du foretar deg, enten det er snakk samboerkontrakter, kjøp av hus sammen eller fordeling av arv, sier Smith Hoen til avisen.

De fire advokatene ved Smaalenenes Advokatkontor tilbyr juridisk bistand til både private og næringsklienter. På deres hjemmesider skriver de at advokatene driver allmennpraksis med hovedvekt på familierett, arv og skifte, fast eiendomsrettsforhold, bistand i forbindelse med boligsalg, strafferett, barnevernrett, forsikringsrett og kontraktsrett.

Advokatfellesskapet står bak nyetableringen av næringsfellesskapet sammen med Aktiv Eiendomsmegling og Eika og Trøgstad Sparebank.

Advokatutgiftene knyttet til varslingssak nærmer seg tosifret millionbeløp

Trio ble ikke med videre da advokatfirmaet gikk inn i Harris – dette gjør de i dag

Elden Advokatfirma saksøker Motvind Norge grunnet ubetalte fakturaer 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch