– Dette var ikke et soloutspill fra min side

Økland & Co sier at de har fått positive tilbakemeldinger etter at de gikk hardt ut mot Lillestrøm Sportsklubbs innstilling om ikke å innlemme LSK Kvinner i klubben.
Åråsen, hjemmebanen til Lillestrøm Sportsklubb. | Foto: Fredrik Hagen / NTB
Åråsen, hjemmebanen til Lillestrøm Sportsklubb. | Foto: Fredrik Hagen / NTB

Onsdag vedtok årsmøtet i Lillestrøm Sportsklubb å utsette behandlingen av en eventuell sammenslåing mellom LSK og LSK Kvinner FK, som spiller i henholdsvis Eliteserien og Toppserien.

Styret i Lillestrøm Sportsklubb ytret i forkant av årsmøtet motstand mot en eventuell sammenslåing. Det fikk Audun Bollerud, daglig leder i Økland & Co, til å reagere. Økland sponser LSK, og før årsmøtet sa Bollerud til Romerikes Blad at «det er ingen tvil om at dette vil få økonomiske konsekvenser for et videre sponsorat».

Uttalelsen ble av flere opptattet som en trussel, men Bollerud sier nå at det også er mange som har vært positive til utspillet.

– Vi har fått mange positive reaksjoner inn til oss. Jeg vil bare presisere at dette ikke var et soloutspill fra min side, men noe partnere og ansatte i vårt firma står bak, sier han til lokalavisen.

Morten Kokkim, som er styreleder i LSK, sier til Romerikes Blad at han allerede har hatt en samtale med Bollerud etter årsmøtet.

– Det er en god og fin sponsor, som vi ønsker å ha med oss videre. Etter min kjennskap er det ingen andre sponsorer som har kommet til oss i et forsøk på å påvirke våre beslutninger i denne saken.

Reagerer på fotballklubbens innstilling: – Det er ingen tvil om at dette vil få økonomiske konsekvenser for et videre sponsorat 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også