AdvokatWatch

Har til enhver tid en liste med 25 til 30 konkrete navn, som de mener kan være aktuelle jurister og advokater for bedriften

Advokat Anne Fløystad Ellingsgård flyttet nylig tilbake til hjembyen Molde og startet i advokatfirmaet Sporsheim, nå skal hun hjelpe firmaet med rekruttering av flere advokater.

Anne Fløystad Ellingsen i advokatfirmaet Sporsheim. | Foto: Advokatfirmaet Sporsheim.

Det skriver Romsdals Budstikke.

Anne Fløystad Ellingsgård sluttet i mars i BAHR til fordel for Advokatfirmaet Sporsheim i Molde. Nå skal hun være med på å gjøre det aktuelt for flere utflyttede romsdalinger.

Ellingsrud ble rekruttert til Advokatfirmaet Sporsheim AS av Roger Sporsheim hvor hun startet i jobben som eiendoms- og næringsadvokat 1. april.

Sporsheim forteller til avisen, at det er vanskelig å rekruttere til et smalt yrke som advokatbransjen er, og at man da kan velge å være proaktiv og aktivt rekruttere, eller lyse ut stillingene og se hvem som søker.

Videre forteller Sporsheim at han til enhver tid har en liste med 25 til 30 konkrete navn, som han mener kan være aktuelle jurister og advokater for bedriften. Kravet for å havne på listen, er at juristen må ha utmerket seg faglig, og helst ha en eller annen lokal tilknytning til Molde.

– Den listen har vi fordi vi mener det bidrar til stabilitet i ansettelsene. Ellingsgård har stått på listen siden 2017. Det handler om en langsiktig strategi, som gjør det lettere å rekruttere mennesker med riktig kompetanse, sier Sporsheim til avisen.

– Vi er ute etter de som har vært ute og hentet god erfaring, og dem som tilfører tilbudet vårt noe. Vi har store forventninger til Ellingsgård og det hun tar med seg, legger han til.

Per i dag har advokatfirmaet Sporsheim fem ansatte, men de skal nå aktivt rekruttere en ny medarbeider. Ellingsgård skal nå være med på den rekrutteringen, for å overbevise andre utflytta romsdalinger om å bli med tilbake til Molde og Møre og Romsdal, ifølge avisen.

Advokatfirmaet Sporsheim ble etablert av Roger Sporsheim i 2016, og holder til i Molde sentrum.

PwC-leder: – Det er vanskelig å lokke arbeidskraft til byen

Gir seg i BAHR: – Jeg har blitt gjenforent med fjella i Romsdalen 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch