AdvokatWatch

I fjor etablerte advokatfirmaet seg permanent på stedet. Nå danner det et nytt kontorfellesskap

Advokatfirma vil utvide aktiviteten.

Hovedkontoret til Angelshaug & Co er i Sætrengården i Måløy i Vestland fylke. | Foto: Google Street View

Advokatfirmaet Angelshaug & Co, også kjent som Advaco, danner nytt kontorfellesskap på Nordfjordeid samme med advokat Ann Mari Bjørlo, skriver avisen Fjordenes Tidende.

Bjørlo har drevet sitt enkeltmannsforetaket Advokatfirmaet Bjørlo siden januar 2018. Hun har tidligere også jobbet i Konkurransetilsynet, ifølge egen LinkedIn-profil.

I fjor ble det kjent at Advaco etablerte seg permanent på Nordfjordeid ved at advokat Eirik Hauge begynte å jobbe derfra. Fra 1. juni skal altså Hauge og Bjørlo sitte sammen i nyoppussede lokaler i etasjen under den lokale tingretten.

– Både vi og Bjørlo har ambisjoner om å utvide aktiviteten. Vi skal vokse hver for oss og vi skal vokse som et fellesskap. Lokalene har plass til flere, og vi ønsker å bygge opp et kompetansemiljø i dette kontorfellesskapet, sier partner Endre Rutledal i Advaco til avisen.

Angelshaug & Co har også kontorer i Måløy, Ulsteinvik og Volda. Advokatfirmaet består av seks advokater, herav fire partnere, pluss en advokatfullmektig.

Dette advokatfirmaet har en helt spesiell strategi når det kommer til rekruttering

Etablerer seg permanent på Nordfjordeid 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch