Codex inngår samarbeid med Syklistenes Landsforening: – Representerer verdier som harmonerer med vår bærekraftsprofil

Avtalen gjelder juridisk bistand for medlemmer som er utsatt for sykkelulykker.
Advokat Karin Pauline Gjerlaug og assosiert partner Nils Petter Munch-Møller i Codex, kommunikasjons- og markedsansvarlig i Syklistforeningen, Lena Øien, og generalsekretær Morgan Andersson. | Foto: Ola Bustad / Syklistenes Landsforening
Advokat Karin Pauline Gjerlaug og assosiert partner Nils Petter Munch-Møller i Codex, kommunikasjons- og markedsansvarlig i Syklistforeningen, Lena Øien, og generalsekretær Morgan Andersson. | Foto: Ola Bustad / Syklistenes Landsforening

Partene omtaler samarbeidsavtalen på sine sider torsdag.

Avtalen sikrer at medlemmer i Syklistenes Landsforening tilbys en gratis innledende samtale med spørsmål om behov for juridisk bistand og 15 prosent rabatt på Codex sine tjenester. Tilbudet gjelder der bistanden ikke blir dekket av forsikringsselskap, eller det offentlige, skriver Syklistenes Landsforening på sine sider.

– Syklistforeningen er en naturlig samarbeidspartner for oss og representerer verdier som harmonerer med vår bærekraftsprofil, forteller advokat Karin Pauline Gjerlaug, avtaleansvarlig i Codex.

– Våre advokater har lang erfaring med håndtering av erstatning i trafikkskadesaker. Vi ser frem til å bistå Syklistforeningens medlemmer med juridisk bistand på sykkelulykker, sier hun.

Generalsekretær Morgan Andersson i Syklistenes Landsforening er glad for å ha fått advokatfirmaet med på laget, forteller han.

– De er et moderne og profesjonelt advokatfirma som er framme i skoa, og som er godkjent av FN som verdens første klimanøytrale advokatfirma. Gjennom avtalen vil våre medlemmer sikres hurtig hjelp av svært kompetente fagpersoner, sier Andersson.

Advokatfirma lanserer globalt partnerskap med FNs høykommissær for flyktninger 

Wikborg Rein bistår Helsingforskomiteen pro bono – nå ber komiteen om Ukraina-hjelp fra flere norske advokatfirmaer 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også