– Syv advokater fra Wiersholm stilte opp gratis

Wiersholm har inngått samarbeid med Norsk Helseportal.
BISTAND: Wiersholm skal bistå Norsk Helseportal. | Foto: Stian Olsen
BISTAND: Wiersholm skal bistå Norsk Helseportal. | Foto: Stian Olsen

Det skriver Finansavisen.

Norsk Helseportal er et nytt lukket digitalt fagnettverk for leger i Norge som ble lansert like før pandemien kom i mars 2020. 

Gründer av Norsk Helseportal og tidligere fastlege, Vegard von Wachenfeldt, forteller til Finansavisen at selskapet har 6.000 leger i nettverket og kontrakt med ni store legemiddelselskaper.

Norsk Helseportal satser nå mot en internasjonal lansering, med Tyskland som første marked. Planen er å gjennomføre flere emisjoner på ulike tidspunkter i tiden fremover, forteller von Wachenfeldt.

– Vi har som mål å ta 1-5 prosent av de markedene vi går inn i. I Tyskland vil det si en omsetning på mellom 800 millioner og 4 milliarder årlig. Europa har totalt 1,75 millioner leger. Det sier seg selv at hvis vi lykkes, blir vi store, sier Von Wachenfeldt.

Ifølge gründeren har Norsk Helseportal nylig inngått et samarbeid med Wiersholm. Advokatfirmaet skal bistå selskapet med å arrangere et kommende investormøte.

– I det innledende møtet stilte Wiersholm med syv av sine advokater. Det sier litt om hvor stor tro de har på oss. Det er sjelden syv advokater stiller gratis opp i et møte, sier von Wachenfeldt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også