Advokatfirma krever at de ansatte møter på kontoret minst fire dager i uken

Firmaet følger dermed i fotsporene til et annet stort advokatfirma.
KONTOR-KRAV: Davis Pol & Wardwell gjør som Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom og krever at de ansatte er på kontoret fra mandag til torsdag. | Foto: Seth Wenig / AP Photo
KONTOR-KRAV: Davis Pol & Wardwell gjør som Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom og krever at de ansatte er på kontoret fra mandag til torsdag. | Foto: Seth Wenig / AP Photo

Det er Davis Polk & Wardwell som fra etter den amerikanske helligdagen Labor Day mandag 4. september vil kreve at de ansatte er på kontoret fra mandag til torsdag, viser en intern melding fra managing partner Neil Barr.

Nyhetsbyrået Reuters har sett meldingen til de ansatte fra firmaets MP.

Siden i fjor har advokatene vært nødt til å møte på kontoret fra tirsdag til torsdag. Nå dette skjerpes kravet som følge av at firmaet ønsker å sørge for at de ansatte får «opplæring, veiledning og muligheter til å bygge nettverk» som det er vanskelig å tilby i tilsvarende grad når en jobber hjemmefra.

Til gjengjeld vil firmaet som består av 1000 advokater la advokatene disponere 16 dager i året til hjemmekontor fritt, ifølge Reuters.

Beskjeden fra Davis Polk & Wardwell kommer bare noen uker etter at et annet firma fra New York – Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom – varslet at det vil kreve at advokatene er tilstede på kontoret fra mandag til torsdag.

Andre advokatfirmaer ønsker fortsatt å tilby de ansatte fleksibilitet. Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan, som har sitt hovedkontor i Los Angeles i California, lar advokatene i USA jobbet fra hvor som helst i landet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også