Advokatfirma fra Kuwait etablerer seg i Europa: – En unik mulighet

Advokatfirmaet som ble etablert for åtte år siden har i dag kontorer over hele Midtøsten. Nå slår det seg ned i en europeisk hovedstad.
KUWAIT BY: Meysan Partners ble grunnlagt i Kuwait i 2015. | Foto: AP Photo
KUWAIT BY: Meysan Partners ble grunnlagt i Kuwait i 2015. | Foto: AP Photo

Advokatfirmaet Meysan Partners, som spesialiserer seg på kommersielle tvister og i dag består av 140 medarbeidere, etablerer seg i London.

Det skriver advokat og London managing partner John Reynolds i et innlegg på LinkedIn. Etableringen er også omtalt av The Law Gazette.

Meysan Partners ble etablert i Kuwait i 2015. I dag har advokatfirmaet også kontorer i Abu Dhabi, Beirut, Dubai, Kairo og Riyadh. Mens flere vestlige firmaer nå ser mot Saudi-Arabia, ser firmaet fra Kuwait mot Europa.

Sjefen for London-satsingen, John Reynolds, har en fortid i White & Case. Han ledet da firmaets prosessavdeling i den britiske hovedstaden. 

Ifølge Reynolds er London nå i enda større grad enn tidligere et av de foretrukne stedene for internasjonale retts- og voldgiftssaker. Metropolen er også fortsatt en betydningsfull arena for internasjonal handel, sier han.

– Legg det sammen med den økonomiske veksten i Midtøsten, som er i ferd med å utvikle seg til en stormakt innen næringslivet, og det at engelsk rett har så stor innflytelse, så har du en unik mulighet, uttaler Reynolds.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også