Grette vant kontrakt til 30 millioner kroner

Advokatfirmaet skal levere juridiske tjenester til Helse Midt Norge, med underliggende foretak. 
VANT RAMMEAVTALE: Grette stakk av med millionkontrakt med Helse Midt Norge RHF. | Foto: Aleksander Losnegård / AdvokatWatch
VANT RAMMEAVTALE: Grette stakk av med millionkontrakt med Helse Midt Norge RHF. | Foto: Aleksander Losnegård / AdvokatWatch

Kontrakten ble inngått tidlig i år, men er først nå blitt offentliggjort i Doffin.

Da Sykehusinnkjøp var på jakt etter en leverandør av juridisk bistand til Helse Midt Norge mottok de tilbud fra åtte leverandører. 

Av de åtte var det advokatfirmaet Grette som vant rammeavtalen. 

I oppdragsbeskrivelsen forklarer oppdragsgiveren at de til enhver tid har løpende behov for juridisk bistand i forbindelse med organisasjonenes virksomhet. 

«Selv om dette behovet i relativt stor grad dekkes av interne ressurser, vil det være behov for ekstern bistand ved for eksempel manglende kapasitet eller kompetanse», lyder beskrivelsen videre. 

Helse Midt Norge ønsket en leverandør av juridisk rådgivning og kvalitetssikring på både enkeltspørsmål og større utredningsarbeid, og bistand i eventuelle klage- og/eller tvistesaker, herunder forhandlinger og prosedyre. Det ble stilt krav til at leverandøren hadde kompetanse innen offentlige anskaffelser, teknologi, IT-rett og personvern, arbeidsrett, forvaltningsrett, fast eiendom, selskapsrett, helserett, konkurranserett og statsstøtte, immaterialrett, erstatningsrett og kontraktsrett. 

Rammeavtalen har opsjoner på to år, ett år av gangen. Kontraktens totale verdi er på 30 millioner kroner. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også