Bull lanserer ny sesong av podkast

Advokatfirmaet lanserer fjerde sesong av «Null Bull§hit» og ønsker å være en pådriver for en mer transparent, inkluderende og mangfoldig advokatbransje.
PROGRAMLEDER OG GJEST: Likestillings- og mangfoldsrådgiver Kristine Kotte-Eriksen (t.h.) er en av gjestene som har vært på besøk i Bulls podkast, som denne sesongen for det meste ledes av partner Saloume Djoudat. | Foto: Bull
PROGRAMLEDER OG GJEST: Likestillings- og mangfoldsrådgiver Kristine Kotte-Eriksen (t.h.) er en av gjestene som har vært på besøk i Bulls podkast, som denne sesongen for det meste ledes av partner Saloume Djoudat. | Foto: Bull

Denne uken lanserer Bull den fjerde sesongen av podkasten «Null Bull§hit», hvor advokatfirmaet setter lys på forskjellige temaer som det mener det er nødvendig å prate mer om i advokatbransjen og ellers i næringslivet.

Psykisk helse, medarbeiderutvikling, mangfold og likestilling er noen av temaene i en sesong hvor likestillings- og diskrimineringsombud Bjørn Erik Thon og Wiersholm-partner Stig Bech er blant gjestene i Bulls studio.

– I denne sesongen løfter vi også blikket opp fra advokatbransjen og ser ut over resten av norsk næringsliv. Mange av problemstillingene vi står overfor gjenfinner vi også i andre deler av næringslivet, sier daglig leder i Bull, Tine Wærsten, i en pressemelding fra Bull i forbindelse med lanseringen.

Bull ønsker «å være en pådriver for en mer transparent, inkluderende og mangfoldig advokatbransje og næringsliv», ifølge pressemeldingen.

Det er partner Elisabeth Hoffmann som leder de to første episodene, før den faste programlederen får en vikar i form av partner Saloume Djoudat. Hoffmann er nemlig i mammaperm resten av sesongen.

– Dette er et veldig takknemlig og gøyalt prosjekt å få jobbe med. Som programleder har jeg hatt noen skikkelig interessante og meningsfulle menneskemøter, og fått mye ny innsikt i temaer som jeg mener er viktig at vi også snakker mer åpent om. Også håper jeg at lytterne syns dette er like engasjerende som meg, sier Djoudat i pressemeldingen fra Bull.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også