Henriette Willix overtar som daglig leder i Advokatfirmaet Sulland

– Etter 28 år som daglig leder er det på høy tid at yngre krefter får overta, sier Frode Sulland, som skal fortsette som partner i firmaet.
NY DAGLIG LEDER: Henriette Willix. | Foto: Advokatfirmaet Sulland
NY DAGLIG LEDER: Henriette Willix. | Foto: Advokatfirmaet Sulland

Advokatfirmaet Sulland melder om lederskiftet på sine hjemmesider.

Willix har overtatt ledelsen i advokatfirmaet med virkning fra 1. januar. Hun gleder seg til å ta fatt på den nye utfordringen som det blir å lede firmaet.

– Advokatfirmaet Sulland skal fortsatt ha høy faglig kvalitet og ivaretagelse av enkeltmenneskets rettssikkerhet som hovedfokus. Samtidig er det ingen hemmelighet at rammene for vår drift fortsetter å utfordres, og det er krevende å drive et middels stort advokatfirma hvor størstedelen av sakene betales etter rettshjelpssatsen. Det er altså mange oppgaver å ta fatt på når jeg går inn i denne nye rollen. Sammen med de fantastiske folkene vi har hos oss har jeg tro på at vi også i fremtiden vil lykkes i å ivareta våre kjerneverdier, samtidig som vi opprettholder enn sunn drift, sier Willix.

Hun ble tatt opp som partner i firmaet i 2020. Willix har arbeidet mye med komplekse og omfattende straffesaker innenfor økonomisk kriminalitet, ungdomskriminalitet, narkotika- og seksuallovbrudd, og filleristingssaker.

Tidligere har Willix vært advokat i forsikringsselskapet AIG Europe.

Frode Sulland gir stafettpinnen videre med glede, sier han.

– Etter 28 år som daglig leder er det på høy tid at yngre krefter får overta. Jeg er trygg på at våre grunnleggende verdier vil bli ført videre ved at Willix nå overtar stafettpinnen. Hun har de siste årene demonstrert en stor arbeidskapasitet, et genuint engasjement for firmaet og en handlekraft i driften av dette, sier Sulland om sin arvtager som daglig leder i firmaet.

Veteranen Sulland fortsetter som advokat og partner i firmaet, og uttaler at han nå ser frem til å kunne bruke mer tid på alle sine klienter og saker.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også