Tre advokatfirmaer deler rammeavtale med departement til 40 millioner kroner

Wikborg Rein, Wiersholm og Selmer har signert hver sin delkontrakt med departementet. 
SIGNERT AVTALER: Nærings- og fiskeridepartementet har inngått tre rammeavtaler med firmaene Wiersholm, Wikborg Rein og Selmer. | Foto: Audun Braastad / NTB
SIGNERT AVTALER: Nærings- og fiskeridepartementet har inngått tre rammeavtaler med firmaene Wiersholm, Wikborg Rein og Selmer. | Foto: Audun Braastad / NTB

Nærings- og fiskeridepartementet har inngått rammeavtaler med tre advokatfirmaer, viser en kunngjøring i Doffin. 

Departementet skulle inngå ikke-eksklusive, parallelle rammeavtaler om kjøp av juridiske tjenester relatert til deres utøvelse av direkte eierskap i selskaper. 

«I tilfeller der oppdragsgivers egne jurister ikke har kapasitet til å gi nødvendig juridisk bistand, og/eller det kreves spesialkompetanse innen rettsområder som ikke dekkes internt eller ut over det som dekkes internt, kan det være behov for ekstern bistand. Tilbydere må kunne tilby spesialistkompetanse innen alminnelig norsk selskapsrett, børs- og kapitalmarkedsrett, transaksjoner, finansiering og alminnelig avtale- og kontraktsrett», lyder oppdragsbeskrivelsen. 

De tre valgte firmaene er Wikborg Rein, Wiersholm og Selmer. De har alle signert hver sin delkontrakt. 

Anskaffelsens anslåtte verdi var fem til ti millioner kroner hvert år. Den totale maksverdien var satt til 40 millioner kroner. Det er ikke opplyst hvor mye hver av de tre delkontraktene er verdt. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også