Thommessen er for tiden involvert i rundt tolv noteringsprosesser

Enkelte av prosessene har pågått over lang tid, ifølge Thommessen-partner Ylva B. Gjesdahl Petersen.
BISTÅR: PArtner Ylva B. Gjesdahl Petersen (innfelt) i Thommessen bistår flere selskaper som sikter seg inn mot børsnotering. | Foto: Erik Flaaris Johansen (NTB) / Thommessen
BISTÅR: PArtner Ylva B. Gjesdahl Petersen (innfelt) i Thommessen bistår flere selskaper som sikter seg inn mot børsnotering. | Foto: Erik Flaaris Johansen (NTB) / Thommessen

Det har vært stille i børsnoteringsmarkedet så langt i år, noe AdvokatWatchs ukentlige bistandsoversikt bekrefter, og ifølge Dagens Næringsliv har det ikke vært en eneste notering siden Norconsult gikk på hovedlisten 10. november i fjor.

Partner Ylva B. Gjesdahl Petersen i Thommessen bistår både noterte og unoterte utstedere, investeringsbanker og private equity/venture capital-aktører. På sine nettsider skriver advokatfirmaet at hun har særlig omfattende erfaring med å bistå utstedere og investeringsbanker i børsnoteringsprosesser, rettede emisjoner og fortrinnsrettsemisjoner.

Til Dagens Næringsliv sier Petersen at Thommessen jobber med rundt tolv noteringsprosesser for øyeblikket.

– Noen av disse noteringsprosessene har vi jobbet med i lang tid, men en stor andel av de er også nye og i oppstartsfasen, sier Petersen.

Den lange tidshorisonten på enkelte av prosessene skyldes ifølge Petersen usikkerhet rundt investorinteressen, samt hvordan ettermarkedet vil være.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også