AdvokatWatch

Tre interne rykker opp og blir partnere i Thommessen: – Godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder

Ole Christoffer Ellingsen, Wenche Sædal og Lars Martin Sveen blir partnere i Thommessen fra nyttår. De blivende partnerne har lang fartstid i advokatfirmaet.

Ole Christoffer Ellingsen (t.v.), Wenche Sædal og Lars Martin Sveen blir partnere i Thommessen fra januar av, opplyser advokatfirmaet. | Foto: Thommessen

Det skriver advokatfirmaet på sine hjemmesider.

– Det er med stor glede at vi fra januar får tre ledende forretningsadvokater som nye partnere i Thommessen. De er alle godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder, sier firmaets managing partner, Sverre Tyrhaug, i en uttalelse.

Ellingsen er tilknyttet Thommessens kontor i Stavanger, Sædal har tilholdssted i Bergen, mens Sveen jobber ved hovedkontoret i Oslo.

Ellingsen startet i Thommessen i 2011, og har siden den gang vært tilknyttet firmaets avdeling for fornybar energi og infrastruktur. Han omtales som «helt sentral» for oppbyggingen av Thommessens kontor i Stavanger, hvor han blir firmaets femte partner.

Sædal kom til Thommessen i 2012. Hun er tilknyttet firmaets avdeling for EU/EØS- og konkurranserett. Den blivende partneren jobbet i Konkurransetilsynet i tre år før hun kom til advokatfirmaet.

Thommessen skriver at Sædal opp gjennom årene har «vært involvert i en rekke konkurranserettslige etterforskningssaker og større fusjoner/oppkjøp». Sædal er også en del av Thommessens faggruppe for bærekraft, og rådgir om bærekraftige leveranser.

Sveen har vært tilknyttet Thommessens avdeling for M&A og selskapsrett siden han begynte i advokatfirmaet for ni år siden.

Han har «bistått på et stort antall M&A- og kapitalmarkedstransaksjoner», skriver Thommessen, og viser til at Sveen har en sentral rolle i firmaets transaksjonsavdeling.

Sveen har også erfaring som internadvokat hos Aker Solutions, og har bistått med etableringen av Thommessens Stavanger-kontor.

Thommessen-partner inne på liste over Norges 100 mektigste kvinner: – En av de fremste forretningsadvokatene her til lands

Disse advokatfirmaene har flest kvinnelige partnere 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch