AdvokatWatch

Tre interne rykker opp og blir partnere i Thommessen: – Godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder

Ole Christoffer Ellingsen, Wenche Sædal og Lars Martin Sveen blir partnere i Thommessen fra nyttår. De blivende partnerne har lang fartstid i advokatfirmaet.

Ole Christoffer Ellingsen (t.v.), Wenche Sædal og Lars Martin Sveen blir partnere i Thommessen fra januar av, opplyser advokatfirmaet. | Foto: Thommessen

Det skriver advokatfirmaet på sine hjemmesider.

– Det er med stor glede at vi fra januar får tre ledende forretningsadvokater som nye partnere i Thommessen. De er alle godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder, sier firmaets managing partner, Sverre Tyrhaug, i en uttalelse.

Ellingsen er tilknyttet Thommessens kontor i Stavanger, Sædal har tilholdssted i Bergen, mens Sveen jobber ved hovedkontoret i Oslo.

Ellingsen startet i Thommessen i 2011, og har siden den gang vært tilknyttet firmaets avdeling for fornybar energi og infrastruktur. Han omtales som «helt sentral» for oppbyggingen av Thommessens kontor i Stavanger, hvor han blir firmaets femte partner.

Sædal kom til Thommessen i 2012. Hun er tilknyttet firmaets avdeling for EU/EØS- og konkurranserett. Den blivende partneren jobbet i Konkurransetilsynet i tre år før hun kom til advokatfirmaet.

Thommessen skriver at Sædal opp gjennom årene har «vært involvert i en rekke konkurranserettslige etterforskningssaker og større fusjoner/oppkjøp». Sædal er også en del av Thommessens faggruppe for bærekraft, og rådgir om bærekraftige leveranser.

Sveen har vært tilknyttet Thommessens avdeling for M&A og selskapsrett siden han begynte i advokatfirmaet for ni år siden.

Han har «bistått på et stort antall M&A- og kapitalmarkedstransaksjoner», skriver Thommessen, og viser til at Sveen har en sentral rolle i firmaets transaksjonsavdeling.

Sveen har også erfaring som internadvokat hos Aker Solutions, og har bistått med etableringen av Thommessens Stavanger-kontor.

Thommessen-partner inne på liste over Norges 100 mektigste kvinner: – En av de fremste forretningsadvokatene her til lands

Disse advokatfirmaene har flest kvinnelige partnere 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch