Ny partner i Halvorsen & Co: – Jeg er bevisst på at den nye rollen gir meg et større ansvar

Lotte Lundby Kristiansen tiltrer som partner i Halvorsen & Co.
NY PARTNER: Lotte Lundby Kristiansen. | Foto: Halvorsen & Co
NY PARTNER: Lotte Lundby Kristiansen. | Foto: Halvorsen & Co

«Vi er svært fornøyd med at Lotte har takket ja til å bli med på laget. Lotte passer perfekt inn i firmaets strategiske satsning om vekst og bærekraft og utnevnelsen representer en forsterkning av vårt allerede solide og robuste team.», heter det i en pressemelding fra Halvorsen & Co i forbindelse med opprykket til Lotte Lundby Kristiansen.

Takknemlig

Kristiansen har arbeidet som senioradvokat i Halvorsen & Co siden 2017. Hun jobber spesielt med arbeidsrett, bank/finans og pengekrav. Hun prosederer jevnlig for domstolene, og er ifølge advokatfirmaet en anerkjent foredragsholder innenfor sine fagfelt.

Kristiansen trekker blant annet fram kulturen og arbeidsmiljøet i Halvorsen & Co, som motiverende faktorer for å jobbe i advokatfirmaet.

– Jeg gleder meg skikkelig til å bli en del av partnerskapet og er takknemlig for at eierne gir meg denne muligheten, uttaler Kristiansen.

– Jeg er veldig stolt av å få være del av et lag med så dyktige advokater som håndterer så spennende saker, og jeg er bevisst på at den nye rollen gir meg et større ansvar, legger den nye partneren til.

Hun sier videre, at hun ønsker å fortsette å være en god rollemodell for kollegene.

– Blir en sann glede å ha henne som partner

Halvorsen & Co skriver at de har en tydelig ambisjon om å være det mest foretrukne advokatfirmaet på Romerike.

– Lotte er meget kunnskapsrik, og hun nyter betydelig respekt både fra klienter og internt. Hun er og blir en viktig del av vår satsning mot næringslivet, og vi trenger tydelige profiler og gode bidragsytere i vårt videre arbeid. Det blir en sann glede å ha henne som partner, sier styreleder Øyvind Kilstad.

Halvorsen & Co har per i dag 27 ansatte.

Advokatfirmaet, med kontorer i Lillestrøm, Jessheim og Aurskog, passerte for første gang 40 millioner kroner i omsetning i fjor.

Tre får nye roller i Bull

15 medarbeidere rykker opp i Thommessen 

Tilbake i Ræder etter to år som dommerfullmektig 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også